KOPER V PRIPRAVLJENOSTI NA TURISTIČNO SEZONO: To so težave, ki jih imajo mestni redarji v tem času (VIDEO)

Koper

V Kopru se že v polnem razmahu pripravljajo na turistično sezono, ki s seboj prinaša tudi določene probleme, ki se ponavljajo iz leta v leto. Na njih med drugim opozarjajo tudi tamkajšnji mestni redarji. Kateri so najbolj pereči?

Po navedbah enega izmed njih v turističnih mesecih pride do kršitev na kolesarski stezi Parenzana oziroma obalni cesti. Poleg parkiranja pa opozarjajo tudi na kolesarje, ki se vozijo po koprski promenadi, kjer to ni dovoljeno. Težavo več, predstavlja še nedovoljeno kampiranje, ki je trend v porastu, pa tudi težave na avtobusnih postajah, o katerih smo že poročali. Poostrili bodo nadzor. Več si poglejte v spodnjem video prispevku:

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  15 .04. 2022 ob  10: 33
Zadnjic sem gledal galeba ki je iskal hrano v eni izmed kant za smeti,vsedu se je na vrh in raznosu po celem parkiriscu vrecke,skatlice,loncke od mcdonaldsa..morda bi blo dat dobro pokrov.
Recimo trafika za nekaj usput kupit ce ti zmanjka je super,kavomat,posta..porka malora ki je glih avtobusna tam
Po promenadi hodijo z kolesi,ker je kolesarska steza cisto na drugi strani cez parkirisce.
Ma dijo povero obcina je velik falimento.
Komu rabijo palme se za usput?!
Potrebno bo prisluhnit ljudem ko se kaj dela,ne pa inzenirjem v pisarnah
anton |  15 .04. 2022 ob  08: 40
... v izoli je glede navedenega v članku "divji zapad", še posebej v mandraču ... redarjev žal, skoraj ni na spregled ...
Pesceserra |  15 .04. 2022 ob  08: 27
18
Redarčki najprej pometite pred svojim pragom ....ker gre za medobčinsko redarstvo istre bom še jaz opozoril na problem....redarji redno nepravilno parkirajo in visijo na kavi pred lucijskim kampom ,prav tako nepravilno parkirajo avto na sredini ceste na seči.....glede na delovno vnemo teh osebkov jim glih ne kaplja od pirhov.....
siviovcar |  15 .04. 2022 ob  06: 45
Ne bojo se utrudili ne se bat.!!!!1 Niso ljudje ,ki bi imeli delovne navade.
Capodistria |  15 .04. 2022 ob  06: 17
25
Gospod redar, v članku navajate da, se vozniki ne držijo prometnih predpisov in parkirajo na mesta, kjer je dovoljeno samo za stanovalce mestnega jedra. Zakaj bi to storili, če vaš sodelavec, ki bi moral biti vzgled ostalim, parkira vsak dan na Dijaški ulici svojega Citroena C5 brez ustrezne dovolilnice in se požvižga na položnice?