KONTROLA V HRVATINIH: 38-letnik pozitiven na kokain

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 40 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 135 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in dve z lažjimi poškodbami. Eno vozilo so zasegli. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in dve  tatvini. Trikrat so intervenirali zaradi kršitev javnega reda in miru ter obravnavali eno kaznivo dejanje nasilja v družini.

Včeraj popoldan so policisti v Hrvatinih odvzeli vozniško dovoljenje 38-letnemu vozniku osebnega avtomobila, ker je vozil vozilo s pretečeno registracijo, na vozilu pa so bile nameščene registrske tablice, ki ne pripadajo vozilu. Vozniku je bil odrejen hitri test na mamila, ki je bil pozitiven na kokain, zato je bil odrejen še strokovni pregled. Sledi obdolžilni predlog.

V Luciji so policisti mladoletniku zasegli predelan moped. Sledi obdolžilni predlog.

V Izoli je nekdo vlomil v parkiran kombi. Ukradel je več kosov vodoinštalaterskega, ročnega in električnega ročnega orodja različnih znamk, v skupni vrednosti več kot 3000 evrov.

PRVI VW GOLF 8 ŽE NA OBALI: Ponovno kralj svojega razreda z najnaprednejšo tehnologijo (FOTO)

je že zapeljal v salon Porsche Koper na Ankaranski cesti 10! Prisrčno vabljeni, da si v ŽIVO ogledate zakaj novi Golf 8 postavlja nova merila na področju digitalizacije in upravljanja v svojem razredu," vabi vse interesente novega modela Marjan Rojc, vodja prodaje vozil Volkswagen pri Porsche Koper.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali štiri osebe, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo s Hrvaško. Vse so obravnavali policisti PP Ilirska Bistrica.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija