KAOS NA CESTAH: Nastajajo večkilometrski zastoji, predore občasno zapirajo

Slovenija

Na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji je nastal večkilometrski zastoj. Zaradi varnosti ga občasno zapirajo. Več kilometrov dolg zastoj je nastal tudi v obratni smeri, od Avstrije proti Sloveniji. Potovalni čas iz Ljubljane proti Karavankam se je podaljšal na skoraj dve uri. Gneča nastaja tudi proti Primorski.

Na gorenjski avtocesti je pred predorom Karavanke proti Avstriji nastal 11-kilometrski zastoj, izvoz Jesenice vzhod, Lipce je možen samo za lokalni promet. Voznikom, namenjenim proti Kranjski Gori, na Prometno-informacijskem centru priporočajo izvoz Lesce. Med priključkoma Jesenice zahod in Jesenice vzhod proti Ljubljani je zastoj dolg kilometer in pol. Na avstrijski strani predora Karavanke proti Sloveniji je zastoj dolg štiri kilometre. Zaradi varnosti predor občasno zapirajo.

[PROMETNA NAPOVED] ????Ko se približuje novo šolsko leto, se s počitnic že vrača večina slovenskih dopustnikov. Tako se v...

Posted by Vozimo pametno z DARS on Friday, August 18, 2023

Gneča je tudi na cestah proti Primorski. Na gorenjski avtocesti med Šentvidom in Kosezami zaradi varnosti občasno zapirajo predor Šentvid. Zastoji so na ljubljanski zahodni obvoznici med Kosezami in Kozarjami, na ljubljanski južni obvoznici med Rudnikom in Kozarjami ter na primorski avtocesti med Kozarjami in Brezovico proti Kopru.

Kot še poroča Prometno-informacijski center so zastoji tudi na cestah Lesce-Bled, Lucija-Strunjan, Šmarje-Koper, Šmarje-Dragonja, Ljubljana-Brezovica na Tržaški cesti.

Na mejnem prehodu Obrežje vozniki za vstop in izstop iz države čakajo približno uro.

Po napovedih Prometno-informacijskega centra gre veliko gostoto prometa pričakovati tudi v nedeljo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija