KAKO V ZVEZI PONOVNO VZBUDITI STRAST? Sledite tem preprostim nasvetom

Trendi

Če ste že dolgo v zvezi, je normalno, da iskre in ljubezenska sla niso več tako intenzivne kot na začetku razmerja. Če iščete načine, kako obnoviti strast v razmerju, lahko to storite z nekaj preprostimi potezami, piše Cosmopolitan.

Poljubljajta se

Vsake toliko se poskušajte vrniti v svoje mladostne dni in se s partnerjem začnite strastno poljubljati. Ta poteza pogosto vodi do seksa, ki vaju bo še dodatno povezal in navdušil. Z vročimi poljubi boste definitivno pozitivno presenetili partnerja in ga razvneli kot že dolgo ne. Sliši se krasno, kajne?

Delajte na sebi

Če se je v vajino zvezo naselila rutina, nimate časa, da bi počivali in stali križem rok. Če ste se nehali ukvarjati s svojim izgledom, to najverjetneje ne moti samo vašega partnerja, ampak tudi vas. Začnite znova trenirati, kupite seksi spodnje perilo in se uredite. Poleg tega, da boste partnerja prijetno presenetili, se boste tudi sami počutili veliko bolj privlačno.

Začinite svoje ljubezensko življenje

Ne bodite suženj rutine, ki uničuje strast in včasih celoten odnos. Namesto da sedita pred televizorjem in gledata filme, se dogovorita za zmenek, po katerem partnerja samoiniciativno zvlečete v sobo in ga opomnite, kako dober je na tem področju. Presenetite ga s predlogom, da bi seksala na kakšnem drugem kraju kot v spalnici in strast bo v vajino razmerje udarila kot strela z jasnega.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija