KAKO JE JELINČIČ IZVEDEL, DA IMA MONIKA LJUBIMCA? Ni kuhala, ni pospravljala, ni likala

Slovenija

Mučen ločitveni postopek med Zmagom Jelinčičem Plemenitim in njegovo soprogo Moniko Zupanc Jelinčič se nadaljuje. Tokrat je Jelinčič spregovoril o tem, kako je izvedel, da ima soproga ljubimca.

Kot je povedal Zmago Jelinčič Plemeniti za Reporter, mu je za ženinega ljubimca povedal znanec dobronamerno. "Kako ne bi vedel, če pride iz postelje ljubimca domov," je dejal Jelinčič.

Med drugim, naj bi družinsko hišo čistil čistilni servis, ker se soprogi naj ne bi dalo pospravljati. Prav tako naj ne bi bila pripravljena kuhati. Soprogu naj bi dejala, da lahko obeduje v parlamentu ali pa si kaj pripravi sam. Srajce naj bi mu nekajkrat zlikala starejša hči, saj naj bi mu Monika dejala, da je bil v vojski in si jih zna zlikati sam.

Jelinčiča naj bi tudi motilo, ker s soprogo nista imela skupnih interesov, njo naj bi zanimale predvsem obleke na spletu in televizijska družina iz resničnostnega šova Kardashian.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  29 .11. 2019 ob  09: 14
glede na enakost spolov, je imela prav, da ni prala, kuhala, likala...in v ostelji si je dobilamlajšega...bodi srečen, da je tako dolgo zdržala s teboj, zdaj se pa sprijazni, da si star!!!!