JE UMORJENA ČRNOGORCA IZDALA LJUBEZEN DO DRUŽINE? Nista imela orožja niti varnostnikov, le ponarejene dokumente (FOTO, VIDEO)

Kronika

V Atenah umorjena čelna člana črnogorskega klana Škaljarjev naj bi bila že dlje časa pred umorom v Grčiji. Pripotovala naj bi s ponarejenimi dokumenti. Nista nosila orožja in nista imela varnostnikov. Vse kaže, da ju je izdala preprosta ljubezen do družine. Usodnega večera sta jedla v taverni vsak za svojo mizo s soprogama in otrokoma, starima 7 in 10 let.

Soprogi 43-letnega Igorja Dedovića in enako starega Stevana Stamatovića naj bi v Grčijo prišli z otrokoma v začetku leta, da bi skupaj preživeli praznike. Sicer naj bi živeli v Črni gori. Preiskovalci naj bi sumili, da so ju izsledili tako, da so sledili soprogama, ki pa na policijskem zaslišanju, vsaj po poročanju grških medijev, nista povedali prav veliko.

Preiskovalci so ugotovili, da je bilo vanju izstreljenih 24 nabojev. Napadalca sta merila v prsi in glavo. Kamera video nadzora tistega večera v taverni, kjer so jedli, ni delovala. Po besedah prič naj bi napadalci Dedoviću in Stamatoviću pred streljanjem namenili nekaj besed.

Znan škaljarski klan naj bi bil zdaj 'na kolenih', poročajo srbski mediji, saj je drugi najpomembnejši član klana Jovan Vukotić v zaporu, njegov brat pa naj bi bil že več let na begu. V Atenah naj bi šlo za obračun kavaškega in škaljarskega klana, ki sta sprva delovala skupaj v Kotorju in tihotapila mamila v Južni Ameriki in Evropi. Leta 2014 je v Valencii izginilo 300 kg kokaina, vnel se je spor in združba se je razdelila na dva klana.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  22 .01. 2020 ob  12: 41
@vseved, morda je novica obvestilo
galeb |  21 .01. 2020 ob  18: 55
Ljubezen do družine?!!! Krasna ljubezen, ko se oče peča z dejavnostmi, zaradi katerih nosi svoje življenje ves čas na pladnju. Krasna ljubezen do družine, ko očeta smrtonosno pokončajo pred očmi 6 in 9 let starega otroka. Ti osebki ljubijo le sami sebe, ker če bi res ljubili družino, otroke, ženo, jih ne bi izpostavljali takim nevarnostim in takim šokom. Egoisti!
vseved |  21 .01. 2020 ob  17: 57
Zakaj je ta novica na naslovni strani?