JE POGREŠAN 30-LETNIK STORIL SAMOMOR V VOZILU? Potrebna je bila evakuacija še 40 ljudi (VIDEO)

Kronika

Poročali smo, da so celjski policisti včeraj na območju Štor našli vozilo z mrtvo osebo. V vozilu so našli dve s cevko povezani posodi z neznano snovjo, zaradi nevarnosti morebitne kemične reakcije ob odprtju vozila pa je stekla evakuacija okoli 40 ljudi. Po današnjem poročanju portala mariborinfo.com so sinoči zaokrožile informacije, da bi oseba v vozilu lahko storila samomor.  Policisti so danes sporočili, da je tuja krivda za smrt osebe, ki so jo našli včeraj v vozilu, izključena. Še pred tem je policija danes sporočila, da preklicuje iskanje 30-letnega Romana Rismana iz Teharij pri Celju, saj so ga našli mrtvega na območju Štor, tuja krivda pa je izključena. 

Foto: mariborinfo.com

Zaradi nevarnosti, da bi ob odprtju vozila prišlo do kemične reakcije, so na območju Štor evakuirali okoli 40 ljudi, so sporočili iz Policijske uprave Celje. Evakuacijo pa so preklicali v torek zvečer. Po podatkih policije v postopku ni bil nihče poškodovan. Plastenke, najdene v vozilu, in nekaj drugih predmetov so pristojne osebe zavarovale, analiza bo opravljena danes ali v prihodnjih dneh, so danes sporočili iz policije. 

Pogrešanega Rismana so svojci pogrešali od nedelje. Od doma se je odpeljal z osebnim avtomobilom znamke BMW 525, črne barve in registrskih številk CE HD-242.

V ŽIVO: PRIZORIŠČE INCIDENTA Z MRTVO OSEBO V VOZILU

Naša ekipa je na kraju, kjer so policisti odkrili mrtvo osebo v vozilu in zaradi nevarnosti evakuirali okolico :O VEČ: https://mariborinfo.com/novica/kronika/alarm-v-vozilu-najdena-mrtva-oseba-evakuirali-bliznje-stanovalce/282345

Objavil/a Mariborinfo.com dne Torek, 26. november 2019

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija