IZŽREBANI NAGRAJENCI ZA KONCERT PETRA GRAŠA: Preverite, ali ste med tistimi, ki ga bodo obiskali brezplačno! (VIDEO)

Koper

Koncerti so po dveh dolgih letih končno nazaj. V Kopru bomo nadaljevali natanko tam, kjer smo pred dvema letom končali – s koncertom Petra Graša. Trenutno najbolj vroč pevec v regiji bo v Areni Bonifika v petek, 11. marca, poskrbel za nepozaben večer. Koncert, ki ga ne smete zamuditi, se bo pričel ob 20. uri. Štirje naši bralci se ga bodo z izbrano osebo udeležili povsem brezplačno, saj so s sodelovanjem v naši nagradni igri osvojili vsak po dve vstopnici.

Za sodelovanje v žrebu za brezplačne vstopnice za koncert Petra Graša v Kopru je bilo potrebno na naši Facebook strani našteti vsa mesta tokratne Graševe turneje po Sloveniji, pri tem pa še označiti osebo, ki vas bo spremljala na koncertu.

Sodelovanje v nagradni igri je bilo možno do danes, 10. marca, do 10. ure. Do roka smo pod objavo novice na Regionalovi Facebook strani prejeli 177 komentarjev, med katerimi smo izločili nepravilne ali nepopolne odgovore, komentarje, ki niso vsebovali odgovora na nagradno vprašanje, in odgovore, ki jih je oseba ponovila, upoštevali pa smo odgovore iste osebe, v katerih je sodelujoča oseba označila različne prijatelje. V žrebu je tako sodelovalo 140 pravilnih odgovorov.

In nagrajenci so ...

Naključni žreb, ki smo ga tudi posneli, je izžrebal številke komentarjev 80, 81, 96 in 126. Ti ustrezajo (po vrstnem redu) naslednjim nagrajenkam: Ana Kovač, Ramiza Cizmic Hasic, Ingrid Jerman, Lara Lusa.

Vsaka nagrajenka prejme po dve brezplačni vstopnici. Čestitamo!!!

Vse nagrajenke naj nam do jutri, 11. marca, do 10. ure sporočijo svoje podatke prek Facebook sporočila v Regionalov inbox, in sicer ime in priimek, naslov in datum rojstva, nato pa bodo zvečer uživale na koncertu Petra Graša. 

Po dolgih dveh letih je zabava ponovno tu – v koprski Areni Bonifika!