PO DOLGIH DVEH LETIH NADALJUJEMO TAM, KJER SMO KONČALI: V Koper prihaja Petar Grašo!

Koper

Po dolgih dveh letih "mrtvila" na glasbeni sceni in samevanja odrov, se končno vrača to, kar smo vsi pogrešali – koncerti. Znova bomo lahko prisluhnili glasbi v živo, zaplesali in zapeli z množico. V petek, 11. marca, bomo nadaljevali tam, kjer smo pred dvema letoma končali. Na Obalo namreč prihaja trenutno najbolj "vroč" pevec v regiji, Petar Grašo.

Koncert hrvaškega ljubljenca v Kopru je bil predviden že 7. marca 2020, na predvečer dneva žena. "Vsi smo bili v nizkem štartu – oder je bil pripravljen, dvorana je nestrpno čakala na množično občinstvo, tudi tonska vaja je bila že izpeljana – ko je odločitev vlade udarila kot strela z jasnega. V veljavo je stopil odlok o prepovedi organizacije javnih prireditev. Odpovedane so bile vse prireditve, tudi tiste, ki so bile načrtovane za isti večer, vključno s koncertom Petra Graša v Kopru," se ključnega trenutka spominjajo organizatorji dogodka pri Kodi Events.

Po dolgih dveh letih zatišja pa se koncerti končno vračajo!

Koncert trenutno najbolj "vročega" pevca v regiji, Petra Graša, bo tako prvi velik koncert na Obali po dveh letih. S tem koncertom Koda Events tudi odpira Graševo turnejo po Sloveniji. 

Koncerti Petra Graša:

• 11. marec: Arena Bonifika, Koper

• 16. april: Dvorana Golovec, Celje

• 23. april: Dvorana Lukna, Maribor

Grašo se bo po nedavni poroki s pevko in pianistko Hano Huljić, s katero tudi pričakuje svojega prvega otroka, in pred že dvakrat razprodano Areno Zagreb v mesecu marcu najprej predstavil pred občinstvom slovenske obale, v petek, 11. marca v Areni Bonifika. V aprilu bosta sledila še koncerta za štajersko občinstvo v Celju in Mariboru.

Do 8. marca lahko vstopnico kupite po nižji ceni

Ne zamudite te priložnosti in po dolgih dveh letih "tišine" zapojte v množici! Tokrat gre zares! Brez pogojev, brez omejitev! 

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija