IZPOVED BIVŠE MANEKENKE VICTORIA'S SECRET: Spolne zlorabe, kokain in nenehno nagovarjanje k hujšanju (VIDEO)

Svet

Nekdanja manekenka Victoria's Secret, Bridget Malcolm, je na TikTok objavila video, v katerem je izredno kritična do blagovne znamke. V posnetku z naslovom "Malce pozno, Victoria's Secret" je opisala, da se je njeno zdravje v času dela pri tej znamki izredno poslabšalo, bila je tudi podhranjena.

"Našla sem svoj modrček z revije Victoria's Secret iz leta 2016. To je velikost 30A, zdaj pa sem na 34B. Zdaj je moje telo zdravo," je povedala Bridget v videu, ki je hitro zaokrožil po spletu.

Bridget Malcolm sicer velja za eno izmed vidnejših manekenk, ki so javno obsodile priljubljeno znamko spodnjega perila, pa tudi celotno manekensko industrijo. O Victoria's Secret je prvič spregovorila pred tremi leti, ko je javnosti zaupala vse o svoji prehranjevalni motnji, zaradi katere ima še vedno težave s prebavo, sooča pa se tudi s tesnobo.

@bridgetmalcolm

too little too late Victoria’s Secret #victoriassecret #victoriasecretshows #CompleteMyLook #MyColoredHair

♬ original sound - Bridget Malcolm

V enem izmed videov je pripovedovala, da so jo agenti znamke nagovarjali h kokainu in seksu ter jo nenehno spodbujali k hujšanju.

Trdi tudi, da jo je starejši moški večkrat spolno zlorabil, zaradi česar je posledično trpela tudi za depresijo.

@bridgetmalcolm

My Q and A is open to anyone who wants to ask me anything. But this is why I haven’t spoken up before now.

♬ original sound - Bridget Malcolm

Manekenka je z blagovno znamko Victoria's Secret prekinila sodelovanje leta 2019. Od tedaj sodeluje samo še z znamkami, pri katerih se počuti varno, poroča 24sata.

O vseh grozljivih izkušnjah se je, po tem ko si je opomogla, odločila spregovoriti naglas. Na njenem TikTok omrežju je dostopnih še več posnetkov s podobno vsebino. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija