IZOLSKE KOZMETIČARKE POZIVAJO K PRENEHANJU DELA NA ČRNO: Nekatere stranke celo grozijo, da bodo odšle drugam, če jih ne bodo zmasirali!

Izola

Nekateri, kot da ne razumejo ali pa nočejo razumeti, da po celem svetu vladajo izredne razmere. Svojo izkušnjo nad neodgovornimi dejanji nekaterih so na družbenem omrežju Facebook delile tudi sodelavke enega izmed kozmetičnih salonov v Izoli. Kot so zapisale, od svojih strank redno dobivajo sporočila, kdaj bodo odprli. Ko jim pojasnijo, da velja praktično karantena in ne smejo odpreti, pa dobijo presenetljive odgovore.

"Pomislile smo, da je zadeva hujša, kot smo si na začetku predstavljale in smo se še istega dne dobile na izrednem sestanku ter se vse strinjale (s cmokom v grlu, saj odločitev ni bila lahka), da salon zaradi vaše in naše varnosti zapremo do nadaljnjega. V soboto smo se lotile razkuževanja celotnega salona (poleg rednega seveda) od tal do vrha in se poslovile druga od druge v upanju, da se vidimo čim prej! Občutki so bili čudni, kot da se pripravlja neka tiha vojna," je zapisala skupina sodelavk v enem izmed izolskih kozmetičnih salonov na družbenem omrežju Facebook.

Že v prvem tednu odkar je lepotni center zaprt, pa so prejemale sporočila strank, kdaj ga bodo odprli. Ko jim pojasnijo, da je v bistvu karantena in ne smejo odpreti, pa dobijo presenetljive odgovore:

"Namreč napišejo nam, da pa ena frizerka dela, ena za nohte prav tako, za trepalnice jih dela ogromno, osebno moja stranka mi je dala vedeti, da se bo masirati šla drugam, ker ona brez masaže ne more ... Torej povzetek vsega je, da one bodo pa šle drugam," so kozmetičarke osuple nad neodgovornim ravnanjem nekaterih, tako strank kot tistih, ki delajo v tem poklicu na črno, hkrati pa so poudarile pomen, da se v teh kriznih razmerah, vsi držimo strogih pravil.

Cenjene in spoštovane stranke❗❗❗ Dne 12.3.2020 smo dobile obvestilo od Denisa Avdiča preko radia, da so od ponedeljka...

Posted by Studio to JE to on Sunday, March 22, 2020

"Ne razumemo, kakšne prioritete vam hodijo zdaj po glavi, medtem ko mi doma upoštevamo navodila zavoljo vseh nas in naših najšibkejših. Zaradi takih neodgovornih dejanj bomo nekatere bile primorane delati celo poletje in tako posledično ne biti doma z našimi otroki, ker bomo morale delati za nazaj," so ogorčene, ob tem pa apelirajo na vse tiste, ki v teh kriznih časih v kozmetični in frizerki dejavnosti delajo na črno doma in so posledično direktno v stiku s strankami, da s tem prenehajo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Valter |  23 .03. 2020 ob  21: 09
18
Tiste dame kao dame in punce ali baburine ki iščejo lepoto za bit med 4 stene je nekaj zelo narobe, ker ste polne kompleksov in si niste lepe. Če mislite da so vaše frizure ali trpalnice ter ostale storitve bolj pomembne od zdravja ste res bolane mentalno.
Pustite kozmetičarkam da so doma in jih ne obremenjujte z takimi kdaj bodo delale, če vas pa možje ne marajo take kot ste vam je lahko vse jasno. Lahko vas je sram da se tako obnašate, da sem jaz vaš kozmetičar bi si dobro zapomnile tako vsiljevanje, nikoli več nebi potrkali na vrata salona.
Koper |  23 .03. 2020 ob  16: 18
23
Drage punce,ne se sekirat
Te babe,so polne kompleksov in jim živ bog ne more pomagat,kaj šele masaže in trepalnice,...
Ljudje so enostavno zabiti.
V času,ko bi moral vsak poskrbeti za svoje zdravje in za zdravje svojih najbližjih se princeske ukvarjajo z svojo zunanjostjo z katero itsk niso zadoviljne.
Take ljudi je boljše ignorirat.
Oprostite,smo bolni,zato ne obratujemo.
vseved |  23 .03. 2020 ob  15: 01
Zanimivo, kozmetičarke pozivajo k prenehanju dela na črno !! Se pravi, da v normalnih okoliščinah posel brez računa cveti.
bubobubo |  23 .03. 2020 ob  13: 35
32
od kure res ne moreš pričakovati nek normalen IQ, ne vem koliko ti bodo pomembni nohti, ko boš ležala pod respiratorjem