IZJEMNO ZANIMANJE PRED ZAČETKOM ABA LIGE: Ugodnejše sezonske vstopnice za vse tekme Tigrov le še do petka!

Koper

Košarkarji Koper Primorske so novo sezono začeli tako, kot so končali minulo – z zmago in novo lovoriko. V Podčetrtku so s suverenim uspehom proti Hopsom iz Polzele (106:74) osvojili slovensko superpokalno lovoriko, že v petek pa se bodo prvič tudi uradno predstavili svojim privržencem v Areni Bonifika.

Ker koprske tigre do naslednje uradne tekme ločita še dva tedna, bodo petek izkoristili za domačo uverturo v novo sezono. Ob 20. uri bodo v Areni Bonifika gostili italijanskega prvoligaša iz Trsta. Na obračunu z udeležencem končnice minule sezone kakovostnega italijanskega državnega prvenstva se bodo tako aktualni slovenski državni, pokalni in superpokalni prvaki tudi uradno predstavili domačim navijačem. Sodeč po odlični prodaji sezonskih vstopnic, ki je do danes dosegla že skorajda trikraten porast, za domače obračune koprskih tigrov vlada izjemno zanimanje.

S tekmeci iz Trsta se bodo na pripravljalnem dvoboju Primorci srečali drugo leto zapored. Lanskoletni dvoboj klubov, ki domujeta na obali jadranskega morja, je v Areno Bonifika privabil številne navijače. Zmage so se na koncu veselili koprski rumeno-modri, potem ko so bili na tedaj prvem pripravljalnem preizkusu po ogorčenem boju boljši s 76:67.

Sezonske vstopnice je mogoče po ugodnejši predprodajni ceni kupiti vsak delavnik med 11. in 13. ter 17. in 20. uro v pisarni kluba (v prvem nadstropju Arene Bonifika). Več dodatnih informacij dobite na elektronskem naslovu info@kkprimorska.si ali na telefonski številki 041 316 290.

Na tekmi z ekipo iz Trsta bodo lahko vsi kupci sezonskih vstopnic slednje prvič tudi koristili, medtem ko bo za vse ostale vstopnina znašala 5 evrov. Obenem bo petek zadnji dan, ko si bodo lahko vsi preostali ljubitelji košarke svoj sedež v Areni Bonifika zadnjič zagotovili po ugodnejši predprodajni ceni, ki znaša 110 evrov (za tem bo vstopnica 20 evrov dražja).

Imetniki sezonskih vstopnic KK Koper Primorska bodo sicer v novi sezoni deležni kar nekaj ugodnosti. Vsak ob nakupu prejme navijaško majico in kupone klubskih partnerjev v vrednosti kar 170 evrov. Ob tem imajo v klubu pripravljenih še nekaj presenečenj, ki jih bodo razkrili med sezono, v kateri bodo tigri prvič v svoji zgodovini moči merili v družbi najuglednejših klubov s področja nekdanje skupne države.

Tigri se bodo ta petek ob 20.00 v Areni Bonifika pomerili z ekipo Alma Pallacanestro Trieste. Po končani tekmi s tržaškim klubom bodo vsi košarkarji Koper Primorske na voljo lovcem na avtograme in spominske fotografije.

Sezonske vstopnice je mogoče po ugodnejši predprodajni ceni kupiti vsak delavnik med 11. in 13. ter 17. in 20. uro v...

Objavil/a KK Koper Primorska dne Torek, 20. avgust 2019

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija