IZ TRSTA POROČAJO O NOVEM NOČNEM INCIDENTU: Tri osebe odpeljali v katinarsko bolnišnico (ANKETA)

Trst

V noči iz srede na četrtek, okoli 3.30, je po poročanju Primorskega dnevnika v središču Trsta, v bližini Ulice Torino, ki po pisanju časnika velja za meko nočnega življenja, zopet prišlo do incidenta. Tokrat so se spopadli trije pakistanski in nekaj italijanskih državljanov. To ni osamljen primer nočnih incidentov v mestu, lani jeseni je denimo prišlo tudi do streljanja. Na kvesturi so na vprašanje časnika, kako bi lahko preprečili vse pogostejše nočne pretepe, odgovorili, da policija redno patruljira po ulicah, kjer se zbirajo ljudje. O nočnem življenju v Trstu vas sprašujemo v naši anketi.

V noči na četrtek so po zraku letele tudi steklenice, ena je v glavo zadela 24-letnika, zaradi česar je utrpel odprte rane in bil še z dvema udeležencema pretepa prepeljan v bolnišnico Katinara.

Na kraj dogodka so prišli policisti, karabinjerji in reševalci, kvestor pa je za Primorski dnevnik povedal, da je preiskava v teku, najverjetneje je pretepu botroval alkohol, ugotavljajo pa še, kdo je spor povzročil.

Lanski incident v središču Trsta pa se je končal še huje, saj je med spopadom Kosovarjev in Albancev prišlo tudi do streljanja, v katerem je bilo ranjenih sedem ljudi. Zadeva je na sodišču že doživela epilog, osem oseb je dobilo 2,5-letne zaporne kazni, dva moška pa štiri leta, osem mesecev in 15 dni zapora.

Kaj pa o nočnem življenju v Trstu menite vi? Ste eni tistih, ki se tja hodijo zabavat in jih incidenti ne odvrnejo od tega ali ravno nasprotno? Vabljeni k izpolnjevanju spodnje ankete.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija