IMATE VELIKE ALI MAJHNE DLANI? Tudi oblika veliko pove o vaši osebnosti

Trendi

Dlani so različne in imajo različno velikost, obliko in dolžino ter debelino prstov. Vse to naj bi imelo svoj pomeni in naj bi bilo povezano z vašo naravo. Najprej preverite, ali imate majhne ali velike dlani. Iztegnite desno roko in palec leve roke položite na podlaht, čisto ob pregib pri komolcu. Sredinec iztegnite proti zapestju. Če s prstom sežete do zapestja, imate velike dlani, če ne, pa majhne.

Velikost dlani

Majhne dlani

Ljudje z majhnimi dlanmi so bolj nagnjeni k tveganjem. So zelo pustolovski in ljubijo različne avanture. Odnosi z najbližjimi so pogosto zelo dramatični. Razmišljate zelo logično, zato prepire rešujete hitro in neposredno.

Velike dlani

Ste velik perfekcionist in svojo energijo velikokrat posvečate detajlom. Velikokrat zamujate, sploh v službo. Ste zelo učinkovit delavec, na katerega lahko vsi računajo. Ste zelo občutljivi in impulzivni, zato so vaše reakcije včasih preveč burne.

Oblika dlani

V osnovi obstajajo štiri različne oblike dlani, ki so vsaka na svoj način razkriva naravno svojega lastnika.

Ognjeni tip

Dlani ognjenega tipa so široke in imajo krajše in debelejše prste. Osebe s takšnimi dlanmi so rojeni voditelji. Dobro se znajdejo v vlogi vodje skupine ljudi, so precej strastni in tudi trmasti. Pogosto so v središču pozornosti, saj so izredno karizmatične osebe, uživajo pa s športnih aktivnostih, zato jih kar nekaj najdemo tudi med športniki.

Zemeljski tip

Tisti, ki spadajo v to skupino, imajo kratke prste in kvadrataste dlani. Na splošno velja, da so prizemljeni, neagresivni in praktični. Ti lastnosti jim pomagata pri spoznavanju prijateljev in vzpostavljanju zaupanja pri ljudeh. Radi so eno z naravo, zato se jih pogosto ujame med sprehodom in aktivnostmi v naravi. Ko poklic ali hobi si pogosto izberejo dela z naravnimi materiali.

Zračni tip

Prepoznate jih po dlaneh pravokotne oblike in prstih, ki so približno enake dolžine kot spodnji del dlani. Pripadniki zračnega tipa so zelo bistri in inteligentni. Prav tako so dobri komunikatorji, pogajalci in odlični analitiki. Včasih se jih opazi tudi na robu družbe ali kot zelo introvertirane osebe, za kar je posledica njihove inteligence, zaradi česar se težko povežejo z vrstniki, prijatelji ali ljudmi na splošno. Pogosto se jih najde v poklicih kot so novinarji in učitelji.

Vodni tip

Dlani so ožje in bolj ovalne oblike, z dolgimi in vitkimi prsti. Imajo aktivne in ustvarjalne misli ter so veliki sanjači. So bolj občutljivi in ​​duhovni, pogosto bolj v stiku z svojimi notranjimi čustvi kot večina drugih ljudi. Radi sodelujejo v dobrodelnih in prostovoljnih dejavnostih. Njihov ustvarjalni um jih vodi do umetniških poklicev, kot so poezija, glasba, slikarstvo, pisanje itd.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  14 .08. 2022 ob  14: 43
What a bunch of crap.