IGRALNICE NA GORIŠKEM ZAPRLE VRATA: "Z namenom zaščite naših zaposlenih in skupnosti"

Slovenija

Novogoriška družba Hit se je odločila, da zaradi preventivnih razlogov, povezanih s širitvijo novega koronavirusa, ter glede na zaostrene razmere na primarnem italijanskem trgu, kjer za celotno državo velja karantena, do 20. marca zapre vse svoje igralnice na Goriškem.

Od danes od 10. ure dalje so tako igralnice v hotelih Perla in Park v Novi Gorici, Drive-in v Vrtojbi in Aurora v Kobaridu zaprle vrata, tako pa bo veljalo predvidoma do prihodnjega petka, so sporočili iz družbe.

"Situacija se dnevno spreminja, tako v Sloveniji kot Italiji. Temu moramo prilagoditi tudi naše delovanje. Nov, zagotovo najbolj poslovno obremenjujoč ukrep doslej, sprejemamo z namenom zaščite naših zaposlenih in skupnosti," je v sporočilu za javnost navedel predsednik Hitove uprave Tomaž Repinc.

Zaposleni v igralnicah, ki v prihodnjih dneh ne bodo poslovale, bodo v tem času prejeli odločbe o čakanju na delo, so še dodali v podjetju.

BI KOPRČANI DANES ŠE OPRAVILI VOZNIŠKI IZPIT? Preizkusi v Kopru konec marca

Le vsak tretji dolgoletni slovenski voznik bi danes še opravil vozniški izpit. Tako je pokazala lanska Turneja mobilnosti, v kateri je v simulator vožnje DRAJV sedlo nekaj manj kot 300 voznikov iz desetih slovenskih regij. Koprčani so se med vsemi regijami odrezali najbolje v situaciji, ko je izpred šolskega avtobusa na cesto stekel otrok.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija