HUJŠA PROMETNA NESREČA NA PRIMORSKEM: Avto pristal na strehi, voznica v kliničnem centru (FOTO)

Kronika

Na primorskih cestah se je danes dopoldne zgodila huda prometna nesreča. Huje poškodovano 34-letno voznico so odpeljali v ljubljanski klinični center.

Policiste OKC PU Nova Gorica so nekaj pred 11.30 obvestili o prometni nesreči III. kategorije na območju naselja Predgriže v občini Idrija. Kot so ugotovili, je 34-letna voznica vozila osebni avtomobil po regionalni cesti iz Črnega Vrha proti Godoviču. Med vožnjo skozi desni ovinek je blizu ene od stanovanjskih hiš v naselju Predgriže izgubila nadzor nad vozilom in zapeljala na nasprotni vozni pas, nato preko levega roba vozišča in trčila v postavljeno prometno signalizacijo. Zatem se je njeno vozilo prevrnilo na streho in obstalo na dvorišču pred eno od stanovanjskih hiš, so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica.

V prometni nesreči je bila voznica predvidoma huje poškodovana. Na kraju so ji zdravniško pomoč nudili reševalci NMP ZD Idrija in jo z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Pomoč policistom PP Idrija in reševalcem so na kraju nudili gasilci PGD Idrija.

Idrijski policisti nadaljujejo z dodatnim zbiranjem obvestil, da bi ugotovili vse okoliščine prometne nezgode in bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev podali ustrezen ukrep, so še zapisali na PU Nova Gorica.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija