HUDO POŠKODOVANA PEŠKA PRI KOPRSKI TRŽNICI: Zbil jo je avto pri vzvratni vožnji

Kronika

Včeraj ob 9.05 je na taxi postaji pri tržnici v Kopru 33-letna voznica pri vzvratni vožnji z osebnim avtomobilom trčila v 69-letno peško, ki je padla po tleh. Zaradi bolečin v hrbtu je bila peška odpeljana v bolnišnico, kjer so ugotovili, da se je hudo telesno poškodovala. Zoper voznico osebnega avtomobila sledi kazenska ovadba, zoper peško pa plačilni nalog, ker ni hodila po površini, namenjeni pešcem.

Fotografije so simbolične. 

Na PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 76 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 282 klicev. Obravnavali so 17 prometnih nesreč z materialno škodo in eno prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali sedem tatvin in štiri kazniva dejanja ter poškodovanja tuje lastnine. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti izvedli štiri intervencije.

Ob 6.42 je na Beblerjevi ulici v Kopru prišlo do požara na osebnem vozilu. Požar je še pred prihodom gasilcev pogasil lastnik vozila sam. Policisti so ugotovili, da je zagorelo pri akumulatorju zaradi tehnične napake. Ukrepa ne bo.

Koprski prometni policisti so ob 10.36 v Jagodju ustavili 67-letnega voznika in v postopku ugotovili, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, zoper njega pa sledi še obdolžilni predlog.

Ob 21.18 so policisti na Tržaški cesti v Postojni ustavili 41-letnega moškega, ki je vozil pod vplivom alkohola. Alkotest mu je pokazal rezultat 0,79 mg/l, zato mu je bila prepovedana nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog.

V Izoli so policisti ob 22.58 ustavili 52-letnega domačina, ki mu je alkotest pokazal rezultat 0,62 mg/l. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja in odvzeto vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog sodniku za prekrške.

Ilegalne migracije

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Koper obravnavali tudi devet ilegalnih migrantov. Pri Kastelcu so prijeli mladoletnega državljana Afganistana, ki je zaprosil za azil; pod Belvederjem pa pet državljanov Bangladeša, dva državljana Turčije in enega državljana Pakistana, ki bodo danes vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  06 .07. 2021 ob  19: 32
SAMA SEM VOZNICA AMPAK RES TI STAREJŠI DOSTI KRAT HODIJO KJER KOLI SE JIM ZDI