HUDA NESREČA V ISTRI: Pijana voznica čelno trčila v motorista, ki je umrl na kraju, mladoletnica huje poškodovana (VIDEO)

Kronika

Včeraj se je okoli 23.30 pri Poreču zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla, dve pa sta bili poškodovani.

Do nesreče je prišlo, ko se je 32-letnica pod vplivom alkohola, z 1,44 promila v krvi, peljala iz Poreča proti naselju Kukci. Z avtomobilom Volkswagen Caddy, puljskih registrskih oznak, je nedaleč od naselja Kukci zapeljala na nasprotni pas, kjer je s prednjim delom trčila v motor Gillera, prav tako puljskih registrskih oznak, s katerim se je iz nasprotne smeri pripeljal 39-letnik.

Voznik motornega kolesa je skupaj z mladoletno potnico padel na travnato površino. Trčenje je bilo tako silovito, da je voznik umrl na kraju nesreče, sopotnico pa so zaradi hudih poškodb odpeljali v puljsko bolnišnico. Povzročiteljico nesreče, ki se je lažje poškodovala, so policisti prijeli, v teku je kriminalistična preiskava. V njenem avtomobilu so bili še trije potniki, stari 18, 19 in 29 let, ki pa niso bili poškodovani.

Cesta Kukci-Vranići je bila zaprta več kot štiri ure.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joe jaxson |  15 .08. 2019 ob  15: 06
sav sam se sledio od vijesti iz bi"ača babo !?
vseved |  15 .08. 2019 ob  12: 45
Kaj nas fopate z to hrvaško. Poročajte malo kaj se dogaja v Strugi, Bihaču, Zgornji kungoti.