FOTO: Virtualni vpogled v notranjost centra

Goriška

Jutrišnje odprtje mega nakupovalnega centra Tiare shopping v Vilešu je dogodek, ki ga marsikdo čaka še bolj kot prihod prijaznih decembrskih mož. Da bo nestrpno pričakovanje krajše, smo za vas uspeli pridobiti nekaj virtualnih fotografij notranjosti nakupovalnega centra.

Center bi moral svoja vrata odpreti že 21. novembra, do odprtja pa ni prišlo, ker naj bi se zapletlo pri izdaji vseh potrebnih dovoljenj za priključne ceste.

Tiare shopping bo, po navedbah italijanskih medijev, največje nakupovalno središče v severovzhodni Italiji, podobno kot Ikea pa še zdaleč ne bo namenjeno samo Italijanom, ampak bo med svoje nakupovalne police poizkušalo privabiti tudi slovenske pa tudi hrvaške goste. Center bo z Ikeo sicer tudi neposredno povezan.

Nakupovalno središče, ki bo poleg do potankosti izpopolnjene nakupovalne izkušnje ponujalo tudi številna druga doživetja, bo privlačen predvsem za družine.

Kot smo že poročali na Regionalu, se bo nov nakupovalni center raztezal na 90.000 kvadratnih metrih površine. V njem bo 170 trgovin, od tega 12 večjih in ena živilska prodajalna. Center bo gostil tudi 26 restavracij in barov ter sedem kinodvoran. Za goste bo urejenih kar 4200 parkirnih mest.