DRASTIČNA IZGUBA TEŽE IN ODVEČNA KOŽA: Kako izgleda zdaj? (FOTO, VIDEO)

Svet

Zdravniška opozorila, da bi ji v bližnji prihodnosti lahko grozila sladkorna bolezen, so takrat 18-letno Dreo Vazquez zelo prestrašila in jo spodbudila k odločitvi za veliko spremembo. S trdim delom in predanostjo se je Drea prelevila v svojo najboljšo različico, saj je v obdobju od leta 2018 do danes izgubila kar 45 kilogramov. Na žalost ji je ostalo veliko odvečne kože, ki so jo kirurško odstranili.

Svojo pot do želene postave je delila predvsem na družbenem omrežju TikTok, z namenom, da bi navdihnila druge za zdrav način življenja. Drea, danes stara 22 let, je v petih letih premagala velikanski izziv, saj je z začetnih 111 kilogramov shujšala na neverjetnih 66 kilogramov.

Vendar pa izguba kilogramov ni prišla brez težav. Namreč zaradi presežka ohlapne kože na telesu se je Drea težko spopadala z mrazom. "Pozimi in tudi sicer me zelo zebe, praktično ne prenašam nizkih temperatur," je priznala. "Prej mraza niti nisem čutila," poroča The Sun.

@dreavazquez yeah it’s exhausting to put it lightly ???????????????? #looseskin #weightloss #foryou #foryoupage #weightlossjourney #weightlossthings #fyp #looseskinremoval #lifeafterweightloss ♬ original sound - hannah

Drea je začela hujšati na prvi dan novega leta leta 2018, ko je bila stara komaj 18 let. V svoj vsakdan je upeljala kalorični primanjkljaj, se preusmerila k zdravi prehrani in vzpostavila rutino vadbe.

@dreavazquez in honor of 3 months post op???? #weightloss #fitnessjourney #fyp #weightlossjourney #foryou ♬ som original - moormeixer

Povedala je, da se je morala praktično naučiti jesti na novo. Popolnoma je spremenila svoje prehranjevalne, gibalne in druge navade. Na družbenem omrežju je delila, da njena prehrana danes vključuje pusto meso, kot sta piščanec in puran, ter bogato izbiro zelenjave. Nezdrave prigrizke je zamenjala s sadjem, riževimi krekerji in čičerikinimi prigrizki.

V fitnes se poda štiri - do petkrat na teden, pri čemer vsakokrat opravi 30-minutno kardio vadbo in eno uro trenira s težo. "Prej sem si večkrat želela shujšati, vendar nikoli nisem uspela, saj sem hitro izgubila upanje in motivacijo ter se vrnila k nezdravim navadam."

Strokovnjaki poudarjajo, da je za najbolj učinkovit način hujšanja potrebno spremeniti prehrano in gibalne navade. Najpomembnejše spremembe pa se, kot se večkrat pokaže v praksi, začnejo v glavi.

Za operacijo odstranitve odvečne kože se je odločila leta 2021. "Operacija je bila naporna," je delila svojo izkušnjo. Zdravniki so ji s telesa odstranili kar osem kilogramov kože. Okrevanje je trajalo približno dva meseca, a danes je Drea Vazquez dokaz, da je s trdim delom in predanostjo mogoče premagati velike izzive in doseči svoje cilje na področju zdravega življenjskega sloga.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija