DONČIĆ BLESTEL, A TUDI IZGUBIL ŽIVCE: Malo je manjkalo do pretepa (VIDEO)

Svet

Severnoameriška košarkarska liga NBA je pred vrati, ekipe igrajo še zadnje pripravljalne tekme. Dallas Mavericks je premagal Los Angeles Clippers s 102:87. Izkazala se je slovensko-latvijska naveza. Kristaps Porzingis je prispeval 18 točk, 13 skokov in podajo, Luka Dončić pa 15 točk, 13 skokov in tri podaje.

Porzingis je imel met iz igre 6:9, met za tri 1:3, prosti meti 5:6 ter dve izgubljeni žogi. Dončić pa je imel met iz igre 5:11, met za tri 4:9, prosti meti 1:2 in devet izgubljenih žog. Pri Dallasu se je izkazal tudi Justin Jackson z 18 točkami. Dončić je odigral 25 minut, Porzingis je bil na parketu dve minuti manj. Ekipi sta tekmo odigrali v Rogersovi Areni v Vancouvru v Britanski Kolumbiji.

Dončić pa je poleg izvrstne igre pokazal tudi nekaj hude krvi. Na tekmi se je sprl s Teranceom Mannom. Vmes so morali poseči celo soigralci.

Goran Dragić je z Miami Heat dobil tekmo proti Orlando Magic s 107:98. Ljubljančan je v 23 minutah na parketu dosegel pet točk, tri podaje, skok in ukradeno žogo. Dragić je iz igre metal 2:7, poskušal je s štirimi trojkami, eno trojko pa je tudi zadel.

Zmagal je tudi Vlatko Čančar, ki je z Denver Nuggets slavil proti ekipi Portland Trail Blazers s 110:104. Čančar je bil na parketu 12 minut, v tem času pa je dal eno trojko.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija