DOMAČIN GROZIL PO LUCIJI IN NA POLICIJI: Čeprav je zavračal pomoč, ga je pregledal zdravnik

Kronika

Včeraj popoldan so policisti v Luciji prijeli 56-letnega domačina, odvisnika od prepovedanih drog, ki je ukradel dve jakni ter na različnih mestih razgrajal in grozil. Razbijal je tudi na policijski postaji, pregledal ga je zdravnik, vendar je zavračal zdravniško pomoč. Sledi mu kazenska ovadba.

V Hrpeljah so ukradli registratorje temperature s treh prikolic tovornih vozil. Škode je za okoli 4500 evrov.

V Izoli so policisti odredili preizkus alkoholiziranosti 57-letnemu vozniku. Rezultat je bil 0.64 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Danes dopoldan je občanka policistom sporočila, da v Kopru voznica osebnega avtomobila ni ustavila pred prehodom za pešce, ko je bila sama že na prehodu. Poleg tega je voznica med vožnjo uporabljala mobilni telefon. Po zbranih vseh informacijah bo zoper kršiteljico uveden hitri postopek.

V zadnjih 24 urah so policisti PP Ilirska Bistrica obravnavali enega državljana Albanije zaradi nedovoljenega prehoda državne meje. Vrnjen je bil na Hrvaško.

Policisti Policijske uprave Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 33 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 183 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali pet tatvin. Dvakrat so intervenirali zaradi kršitev javnega reda in miru.

DOČAKALI SMO JO: Nova Škoda Octavia 2020 že v prodaji pri Porsche Koper!

"Končno smo dočakali novo generacijo izjemno priljubljenega modela Škoda Octavia Combi. Nova generacija vas bo prepričala, tako glede zunanjega dizajna, notranje prostornosti in praktičnosti kot tudi glede tehnologije in varnosti," pravi Samo Vergan, vodja prodaje znamke Škoda pri Porsche Koper.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  15 .03. 2020 ob  17: 07
...dobri so samo zq pisat položnice in to tudi takrat, ko ni potrebe...ampak j.... on mora tudi zaslužit kruh pa makar za ceno, da je nekomu vzel 3 tedne hrane zato ker je prevozil 15km/h preveč. Norilec na cesti, kajne. Telefone pa nobeden več jih ne gleda...vsaka šuša uporablja telefon in to v naselju z napisom zadaj "otrok v avtu". Srake neodgovorne
ManofSteel |  15 .03. 2020 ob  17: 01
-1
Koga bodo obvladali tej hlodi od policistov jQuery112308302441939322478_1584287726767? To je rezultat šnel kursa...človeka je mogoče onesposobit brez večjih težav in brez poškodb. Ke ttreba to znat...gledal sem enkrat kako sta polocist in policistka padala na tla med aretacijo enega pijančka. Cela Izola se je smejala...šele, ko je prišlo še 5 policistov v uniformi se je pijanček sam umiril. In tej pajaci naj bi uporabljali prisilna sredstva ??? Jizus kje jaz živim...
Tiramola  |  12 .03. 2020 ob  19: 38
Ni domačin.
Njegov dom je 600km daleč.
Lp
Matjaz |  12 .03. 2020 ob  16: 14
Zelo žalostno je da policija ne more odpeljati na varno poškodovanega odvisnika ki s krvavim obrazom ob glasnem kričanju grozi občanom na avtobusni postaji v Luciji pri TPCju . Sicer razumem vse te dileme o pooblastilih itd, toda te osebe so potencijalni prenašalci nalezljivih bolezni, pa ne samo tega zadnjega virusa. Itak pa je stari znanec policije in nasilen.
Ko sem ga videl njegovo obnašanje se nisem poćutil varno.