DOBRODELNA TEKMA ZA OBALNO ZAVETIŠČE: Koprski rokometaši bodo zbirali hrano za zapuščenčke

Koper

Koprski rokometaši bodo v soboto, 24. septembra, v Areni Bonifika lovili prvo letošnjo zmago v Ligi NLB. Ob 19. uri se bodo pomerili z ekipo RK Maribor Branik. Sobotna tekma bo imela tudi dobrodelno noto, saj bodo lahko igralci in vsi navijači pred tekmo oddali hrano za zapuščene mucke in psičke iz Obalnega zavetišča za živali. Stojnico boste lahko obiskali že uro pred tekmo, v zavetišču pa bodo najbolj veseli mačje hrane in toplejših odej, ki bodo prišle še kako prav pred hladnejšimi, zimskimi dnevi.

Obalno zavetišče za živali, ki se nahaja v Dvorih pri Sv. Antonu, skrbi za zapuščene in najdene mucke ter psičke z vseh štirih občin Slovenske Istre. Živali iz Obalnega zavetišča so veterinarsko pregledane in pod stalnim veterinarskim nadzorom, kar jim zagotavlja kakovostno oskrbo med njihovim začasnim domovanjem. Zavetišče sestavljajo velika ograjena sprehajališča, zelene površine v bližnji okolici, objekti z dobro izoliranimi boksi za živali, izolatorji, ločeni prostori za živali v karanteni, pralnica za živali, ambulanti prostori, sprejemna pisarno, skladišče in sanitarije. Oskrbnice lahko v času uradnih ur kontaktirate prek telefonske številke 031 771 551, za nujne primere pa je 24 ur na dan dosegljiva njihova brezplačna telefonska številka 080 88 49.

Koprski rokometaši so v prvih dveh krogih Lige NLB po tesnih končnicah zabeležili remi in poraz. V soboto bodo lovili prvo zmago v letošnji sezoni, zato bo vaša podpora še toliko bolj dobrodošla. Vljudno vabljeni, da v soboto ob 19. uri glasno podprete rokometaše, pred tekmo pa darujete tudi za obalne zapuščenčke.