Decembrski mlaj bo prinesel obilico pozitivne energije

Astro

V prostoru zdravja in zavesti, razvoja in rasti, z različnimi pristopi vstopa v karmo in dharmo ter na ta način spoznava sebe, druge in bitja narave. Z odpiranjem genskih vibracij omogoča srečanje s predniki, zdravi in pomaga razrešiti spore, ki segajo daleč nazaj. Z obujanjem starih znanj in komunikacijo z bitji narave ustvarja boljši svet in svetlo prihodnost. Z učenjem zdravilne magije v svojo okolico vnaša blagost, ljubezen in harmonijo. Za vas v zvezde gleda astrologinja Gaia Asta.

Decembrski mlaj bo prinesel obilico pozitivne energije, ki se bo nekako vzdrževala vse do 17. 12., tako da vsem toplo priporočam, da na valu dobrega počutja opravite čim več stvari, saj so vsi astrološki pogoji dani, da se lahko stvari odvijajo tako, kot si želite. Dobro bo za vso komunikacijo, odnose, profesionalne, partnerske, družinske. Tudi na družbeni ravni bo vladalo dokaj pozitivno vzdušje, kljub temu da v prihodnjih dveh tednih slovenski svet ne bo dočakal nekih bistvenih sprememb, bo vseeno vzdušje dobro in priporočam, da se potrudite in urejate stvari. kar se tiče uradnih zadev, saj se bo vaše počutje po tem lahko trajno izboljšalo.

Čaka nas dober teden

Srečo bomo imeli tudi z vremenom in nasploh z veseljem lahko napovem, da nas čaka dober teden.  Mlaj bo 3. 12., astrološko je mlaj pravi trenutek za začetek novih projektov, dogovorov, pogodb. Vesolje nam je letos toliko naklonjeno, da se bo ravno ob koncu leta sprostila ustvarjalna energija in imeli bomo kvaliteten potencial za preboj na vseh področjih.

Merkur je direkten, 5. 12. se iz škorpijona premakne v strelca, kjer bo družno s Soncem v strelcu na sestankih odgovarjal z DA. Venera, planet sreče, v kozorogu bo poskrbela za trajnost dogovorov, Jupiter v raku bo prinesel kanček sreče v vsak dom. Priporočam, da ne zapadate v arhetip decembrske predpraznične vneme, kajti s tem lahko le izgubite energijo in si zapravite marsikatero priložnost za leto 2014.

Čas za spremembe

Prav tako vam svetujem, da ne doživljate svojih finančnih, takšnih ali drugačnih neuspehov tragično, pač pa poskusite videti stvari v pozitivni luči, saj je ravno zdaj čas za prave spremembe. V tem tednu nas bo čaklal tudi aspekt Merkurja v kvadratu z Neptunom, kar ne pomeni nič drugega kakor ta predpraznični stres in kaos v prometu, zaradi zimske idile zna zapasti nekaj prvega snega. Merkur bo tudi v sekstilu z Marsom prav na dan mlaja, kar pomeni, da bodo pozitivne akcije padle na plodna tla.

Več o Gaii Asti si lahko preberete na njenih spletnih straneh ali pa jo spremljate na njeni Facebook strani.