DANES 'ZVEZDA' NA BOJIŠČU, PRED LETI PA NA PLESIŠČU: Ukrajinskega predsednika v takšni vlogi še niste videli (VIDEO)

Svet

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je po ruski invaziji na Ukrajino postal 'zvezda' družbenih omrežij, kjer mu mnogi 'ploskajo', ker dogajanje pogumno spremlja neposredno z bojišča. Leta 2006 pa je bil 'zvezda' na plesišču. Nastopil in zmagal je v ukrajinski verziji šova Zvezde plešejo. Posnetki njegovih nastopov so se v nedeljo pojavili na spletu, Zelenski pa na njih navdušuje viralno občinstvo.

Volodimir Zelenski je bil namreč, preden se je aktivno podal v politiko, priljubljeni igralec in komik, pa tudi nadarjen plesalec, kar je dokazal z zmago v šovu Zvezde plešejo, kjer je nastopal s soplesalko Oleno Šoptenko.

Zanimiv pa ni le njegov nastop na plesnem šovu. Preden je namreč leta 2019 kandidiral za predsednika Ukrajine, je nastopal v TV seriji. Igral je srednješolskega profesorja, ki zmaga na predsedniških volitvah. Pri tem mu pomaga njegov posnetek, kako se zgraža nad korupcijo v Ukrajini.

V svoji karieri je svoj glas Zelenski posodil tudi medvedu v filmih Paddington in Paddington 2, ko sta bila sinhronizirana v ukrajinščino.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija