Danes v Portorožu začetek Sporto konference

V Portorožu se bo danes začela športno-marketinška konferenca Sporto. V dneh dnevih se bo na njej zvrstilo veliko število gostov, ne samo slovenskih, ki bodo zagotovo povedali marsikaj zanimivega.

Predstavniki Košarkarske zveze Slovenije bodo govorili o letošnjem evropskem prvenstvu na naših tleh, na svoji karieri se bosta spomnila selektor slovenske nogometne reprezentance Srečko Katanec in dobitnik kolajne z olimpijskih iger v Sarajevu Jure Franko, na konferenci bo govora o marketinških priložnostih sponzorjev olimpijskih reprezentanc, predstavili bodo prihodnost sponzorskega modela športnih klubov, že konec prvega dneva bodo tudi podelili nagrade Sporto za športno-marketinške poteze leta.

Nekaj bo tudi eminentnih tujih gostov

Evropsko nogometno zvezo bosta tako zastopala njen marketinški vodja Peter Willems in Marc Audrit, arhitekt inovativnega sponzorskega programa UEFA lige Europa, ki z vsako uspešno podajo na tekmah lige poskrbi za dan izobraževanja mladih v izbranih državah po svetu, spregovoril bo tudi nekdanji srbski odbojkarski zvezdnik Vladimir Grbić, besedo pa bodo dobili tudi predstavniki globalno pomembnih svetovnih