BURGER, KI JE RAZDELIL SPLET: Enim se cedijo sline, druge sili na bruhanje (VIDEO)

Trendi

Videoposnetek uporabnice družbenega omrežja TikTok iz Avstralije, v katerem deli svoj recept za burger s sirom ali cheesburger, je samo v 24 urah zabeležil več kot 75.000 ogledov. Eni so nad burgerjem navdušeni, drugi trdijo, da ga ne bi nikoli niti poskusili. Kaj pa vi?

Fotografija je simbolična. 

Posebnost burgerja, ki ga je pripravila Ayeh, je v tem, da je namesto kruha uporabila rezine paradižnika. Med veliki rezini paradižnika je položila sestavine, ki tudi sicer sodijo v hamburger: meso, topljeni sir, solato, čebulo, kumarice in omako. Ayeh trdi, da je njen burger izjemno okusen, še posebej, če obožujete paradižnik.

To vplivnico na TikToku spremlja več kot 600.000 ljudi. Ker je njena različica burgerja sprožila veliko odzivov, je tudi podrobneje pokazala, kako ga pripraviti.

@cookingwithayeh

Part 1. Tomato Bun Burger ???? Would you try this?? IB @janellerohner ???? ##fyp ##foryou ##foodtiktok ##tomatobunburger ##burger

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Medtem ko so se nekaterim pocedile sline, so drugi zgroženi. "Ne, nikakor ne bi mogel tega jesti. Kruh gre k hamburgerjem!" je zapisal en uporabnik, drugi pa dodal, da sicer ima rad paradižnik, a da hamburger ni hamburger brez kruha.

Neka ženska pa je priznala, da tudi sama pri pripravi burgerja ne uporablja kruha, ona ga nadomesti kar s solato.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija