BREZDOMEC PO KRUTEM NAPADU NANJ: "Jaz sem samo vesel, da se niso spravili na mojo psičko" (VIDEO)

Koper

Včeraj je na družbenih omrežjih završal posnetek brutalnega napada na brezdomca v Kopru. Kot je razvidno, mladenič pristopi k moškemu, ki je spal na klopci in ga zasuje z udarci. Ko moški pade na tla, nasilnež nadaljuje še z brcami. Vse skupaj je posnel drug mladenič, ki naj bi bil po naših informacijah na invalidskem vozičku.

Koprski policisti so dogodek obravnavali 27. oktobra zvečer. Nasilnež je mladoletnik, ki se je pri pridržanju aktivno upiral, sledi pa mu kazenska ovadba, so sporočili. Pred kamero smo dobili žrtev, 32-letnega Sandija, ki še danes nosi posledice krutega napada.

"Kaj je pa bilo tem huliganom, da so se name spravili, ne vem. Jaz sem samo vesel, da se niso spravili na mojo psičko," pravi Sandi po brutalnem napadu nanj. "Ko sem videl ta posnetek, je pa grozno. Boljše, da sploh ne bi videl."

Vodja zavetišča za brezdomne v Kopru Sabina Kramar Šporar meni, da tako brutalnega napada še ni bilo oziroma vsaj ne na tak način, da bi ga nekdo posnel in posnetek objavil. "Kar se je zgodilo, je nedopustno. /…/ Tukaj je šlo dejansko za napad, ki nima nobenega povoda, nobenega povoda ni bilo danega z njegove strani," nam je še povedala Kramar Šporar. Več si poglejte v video posnetkih. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Martin Kacur |  16 .11. 2023 ob  18: 37
Jabolko ne pade daleč od drevesa.
Paperino |  16 .11. 2023 ob  11: 11
28
Stric iz ozadja | 15 .11. 2023 ob 20: 39

.... ter seveda slika šolske vzgoje v vsem svojem sijaju.....

No, šolsko vzgojo bi pa jaz kar izpustil tukaj, ker je sistem prišel tako daleč, da šole prav zaradi staršev ne vzgajajo več, ker ne morejo in si niti ne upajo. Starši so tako perverzni, da hodijo z odvetniki v šolo, ker morajo že v osnovni šoli z odvetniki zaščititi svoje miljenčke, tiste, ki po pouku pretepajo brezdomce. To ni več normalno.
JKDWingChun |  16 .11. 2023 ob  09: 40
35
Če kje vidim Sandija mu stisnem vsaj 20€ v roke, mu dam se 20€ za hrano za psa! Če nebi ble najemnine tako visoke bi jo plačal še njemu da bi imel s psičko svoj mir in streho nad glavo. To kar se še vedno dogaja v tej zanikrni državi je ne samo sramotno ampak je ni besede ki bi opisala to totalno dno družbe in sploh vsega skupaj!
JKDWingChun |  15 .11. 2023 ob  23: 12
69
@Stric.. Se popolnoma strinjam s tabo!

Kaj ni človek že dovolj nastradal da je postal brezdomen? Mislim da ja! Pa se za psičko skrbi pa sam nima. Mislim da bi takemu cloveku treba dat ne samo kak evro..ma tudi za oblect in hrano za njega in za psičko ki je sigurno tudi sama v šoku. Kaj nebi bla ko ti pretepajo lastnika. Bogi ljudje kaj morajo se trpet!! ŽALOSTNO ZELO
Stric iz ozadja |  15 .11. 2023 ob  20: 39
89
Slika dnašnje mladine v vsem svojem sijaju.... in seveda slika starševske vzgoje v vsem svojem sijaju.... ter seveda slika šolske vzgoje v vsem svojem sijaju..... Mladoletni izmečki, izrodki in podobna golazen, ki kar odseva prevzete najboljše lastnosti staršev.