Bosopet tat iz hiše ukradel čevlje in gotovino

Goriška

Policija je bila danes zjutraj obveščena o nočnem vlomu v eno izmed stanovanjskih hiš v Vrtojbi. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz notranjih prostorov ukradel nekaj parov čevljev in 300 evrov gotovine. Na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev bodo šempetrski policisti v zvezi z omenjeno zadevo podali kazensko ovadbo.

Nepridiprav poškodoval ključavnico avtomobila

Včeraj popoldne so šempetrski policisti v okolici Šempetra pri Gorici obravnavali poškodovanje osebnega vozila znamke Citroen C3. Ugotovljeno je bilo, da je, da je neznani storilec pristopil do osebnega vozila in poškodoval ključavnico voznikovih vrat. S tem protipravnim ravnanjem je storilec lastniku povzročil za približno 200 evrov materialne škode.

Kradli nafto iz parkiranega tovornega vozila

Policisti so včeraj v popoldanskem času  obravnavali tatvino goriva iz parkiranega tovornega vozila v Vrtojbi. Neznani storilec je moldavskemu vozniku iz omenjenega tovornega vozila ukradel nafto in tako lastniku povzročil za približno 100 evrov škode.

Lastniku ukradli smuči

Včeraj so policisti v Idriji obravnavali tatvino približno tri leta starih smuči znamke Elan SL (carving) z vezmi, ki jih je imel oškodovanec v kletnih prostorih. Storilec je lastniku z omenjenim protipravnim ravnanjem povzročil za približno 100 evrov materialne škode.

Vlomili v nenaseljeno hišo

Včeraj popoldne  so bili policisti obveščeni o vlomu v eno izmed nenaseljenih stanovanjskih hiš v naselju v širši okolici Kanala. Neznani storilec je namreč v obdobju zadnjih nekaj tednov vlomil v eno od zapuščenih hiš in lopo ter ukradel več predmetov (plinski jeklenki, vrtalni stroj, črpalko za vodo, škatlo z orodjem) in oškodovancu povzročil za približno 400 evrov materialne škode.

Iz lokala kradli alkoholne pijače in cigarete

Danes zjutraj je bila policija obveščena o nedavnem vlomu v enega od gostinskih lokalov v okolici Ajdovščine. Po prvih ugotovitvah je bilo ukradeno nekaj alkoholnih pijač in cigaret v vrednosti približno 250 evrov. Ajdovski policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev v zvezi z omenjeno zadevo podali ustrezen ukrep.

po |  13 .01. 2014 ob  21: 27
banda romunska!
bo treba na kol napičit kšnega, da se bo to umirilo