BO DRUŽINA LASTNIKA DISKOTEKE LIPA OB VSE SVOJE NEPREMIČNINE? Niso odplačevali posojil, sodišče naj bi razpisalo dražbo

Kronika

Družina Zavašnik naj bi se zaradi neplačevanja hipotekarnega lizinga morala odpovedati vsem parcelam in nepremičninam, je poročala POP TV. Sodišče naj bi namreč po sodnih počitnicah razpisalo dražbo njihovega imetja za poplačilo dolgov.

Franc Zavašnik, oče Roberta Tomasa Zavašnika, lastnika diskoteke Lipa, je po poročanju televizije namreč dvanajstimi leti posojila v višini več kot 600.000 evrov zavaroval z vsemi nepremičninami, ki jih družina poseduje na zemljišču pod Šmarno goro. Posojil družina nato ni odplačevala, zaradi česar bodo te po koncu sodnih počitnic pristale na dražbi. Dražena naj bi bila tudi stanovanjska hiša Zavašnikovih.

Na eni izmed parcel je družina postavila tudi mobilne počitniške hiške, v katerih je policija v ponedeljek popoldne izvedla preiskavo zaradi suma kršitve zakona o prijavi prebivališča. Policisti naj bi tudi popisali turiste v na črno zgrajenih namestitvah, je še poročala POP TV.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
zoran13 |  16 .08. 2019 ob  09: 04
SPRAY

Na večernem koncertu Salma v Lignanu Sabbiadoro v Italiji je bilo 12.avgusta zbranih 5000 ljudi in je tudi prišlo do uporabe enakega urtikantnega spreja al peperoncino, vsa sreča, da so varnostniki in policija ukrepali takoj, da ni bilo novih žrtev. Ob tem so hoteli akterji ukrasti razne verižice, ure in zapestnice. Vsem prizadetim zaradi uporabe spreja, ki so imeli opekline po obrazu, grlu, traume in napade panike, pa je takoj pomagalo medicinsko osebje.
video.ilsecoloxix.it/italia/lignano-sabbiadoro-spray-urticante-al-concerto-di-salmo-e-caccia-ai-colpevoli/53779/53764
zoran13 |  15 .08. 2019 ob  13: 42
Podoben pripetljaj s smrtnimi žrtvami se je zgodil v diskoteki Lanterna Azzurra v Anconi, kjer je 8.decembra 2018 zaradi panike obiskovalcev v notranjosti diska, ko so nekateri najstniki iz okolice Modene špricali spraj peperoncino, umrlo 5 fantov in mama od enega fanta. Ta skupina, ki bi naj tudi kradla in izvajala še druga kazniva dejanja, do sedaj so jih 7 aretirali.
www.lastampa.it/cronaca/2019/08/03/news/strage-in-discoteca-a-corinaldo-in-manette-la-banda-dello-spray-1.37295441?refresh_ce