BO DONČIĆ LETOS SPLOH ŠE IGRAL? Utrpel naj bi težji zvin noge, ni še jasno, kako se odziva na terapije (VIDEO)

Svet

Slovenski košarkar Luka Dončić ne bo odpotoval v Milwaukee na naslednjo tekmo Dallas Mavericks, nadaljnje informacije o njegovem zvitem gležnju pa bo klub podal v sredo, ko bo bolj jasno, kako se desna noga odziva na terapije, je sporočil njegov trener Rick Carlisle.

S temi besedami je strateg Mavericksov hkrati potrdil prvo informacijo po poškodbi, da ne gre za težji zvin oziroma poškodbo. Dobro obveščeni viri v ZDA menijo, da bo Dončić z igrišč odsoten od enega do dveh tednov. Zagotovo bo izpustil naslednje štiri tekme proti Milwaukee Bucks, Boston Celtics, Philadelphia 76ers in Toronto Raptors, vprašanje pa je, ali bo v letu 2019 sploh še zaigral. Dallas ima do konca leta še osem preizkušenj.

Dončić se je poškodoval v soboto na tekmi proti Miamiju. Po slabih dveh minutah igre je nerodno stopil na nogo Kendricka Dunna in v bolečinah odšepal v slačilnico. Dvajsetletni Ljubljančan je trenutno z 29,3 točke in 8,9 podaje tretji strelec in asistent v ligi NBA, z 9,6 skoka pa zaseda 19. mesto.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija