PREŽIVITE DECEMBRSKA PRAZNOVANJA V OSRČJU OSAPSKE DOLINE: Pri Vovku se "hrana kar stopi v ustih"

Koper

Praznični december je idealen čas za druženje z družino in prijatelji v prijetnem ambientu, ob okusni kulinariki, dobri žlahtni kapljici in glasbi v živo. Vse to in še več vam v osrčju Osapske doline ponuja kmetija Pri Vovku.

Pod mogočno črnokalsko steno se nahaja kmetija Pri Vovku, katere zgodovina sega v čas prve svetovne vojne, če ne še dlje. Kmetija je rasla pod okriljem takratnega gospodarja Jožeta Vovka, leta 1973 pa je vajeti prevzel sin Drago, ki je 20 let kasneje na posestvo pripeljal še turizem. Na kmetiji danes obdelujejo tri hektarje zemlje, od tega nekaj oljčnih nasadov, njiv in vinogradov, vse doma pridelane dobrine pa ponudijo gostom družinske gostilne.

Restavracija Pri Vovku ponuja odlično domačo hrano, ki se po mnenju gostov "kar topi v ustih", domače vzdušje in prijazno postrežbo. V osrčju narave, stran od mestnega vrveža, je idealno mesto za sproščujoče družinsko kosilo ali romantično večerjo v dvoje. V decembru pa pripravljajo še posebne večere z glasbo v živo.

V soboto, 14. decembra, v petek, 20. decembra, in v soboto, 28. decembra, bo nastopil Antonello Gherardi. Glasbeni večeri se bodo pričeli ob 19.30.

Ponujajo tudi možnost rezervacije za večje skupine, zaključene družbe ali poslovna praznovanja, ki so še posebej pogosta ravno v prednovoletnem času. Več informacij dobite pri Ksenji na telefonski številki 031 537 962, kjer lahko tudi rezervirate svoj termin.

Niso pozabili niti za najmlajše, imajo pa tudi domače živali, kot so konji in tibetanske koze.

Kmetija Pri Vovku omogoča tudi parkiranje v neposredni bližini restavracije, kar je še dodatna prednost. Za letošnji december torej veste kam – v neokrnjeno Osapsko dolino, kjer ne bo manjkalo dobrega vzdušja in okusne kulinarike.