BANKA NA MARKOVCU ZAPIRA SVOJA VRATA! To je datum, ko bo zadnjič obratovala

Koper

Banka Intesa Sanpaolo Bank je svoje komitente danes obvestila, da zapira poslovalnico na Markovcu. 29. aprila letos bodo preselili poslovanje z Markovca v glavno poslovalnico na Pristaniški ulici 14 v Kopru. Na Markovcu bo tako ostal le bankomat za dvig gotovine. Poslovalnica na Markovcu pa ni edina iz vrst Intese Sanpaolo, ki se zapira, o podobni usodi banke v Piranu, smo na Regionalu že pisali.

Poslovalnica Markovec bo 29. aprila za vedno zaprla svoja vrata. Tega dne bo odprta po običajnem urniku, nato pa bo uradno prenehala delovati, so sporočili iz banke Intesa Sanpaolo Bank. Njeno poslovanje bodo preselili v Poslovalnico Koper.

"S pripojitvijo manjše poslovalnice večji združujemo moči in zvišujemo kakovost obravnave strank. Le na ta način vam bomo lahko tudi v prihodnje zagotavljali celovite bančne rešitve, ki temeljijo predvsem na kakovostnem osebnem posvetu o zahtevnejših finančnih vprašanjih," so pojasnili svojo odločitev.

Z Markovca bo tako konec aprila odšla tudi edina bančna poslovalnica v sklopu trgovsko-poslovnega centra, ki ga obdajajo številni bloki ter dom za upokojence, s čimer starejši komitenti, ki spletnega ali mobilnega poslovanje niso vešči in so poslovalnico na Markovcu redno obiskovali. Novica bo po vsej verjetnosti razburila mnoge, ki jim je obisk poslovalnice v Kopru, predaleč, tako kot v Piranu razburjajo govorice, da omenjena banka razmišlja tudi o zaprtju piranske poslovalnice

Za več pojasnil, zakaj natanko so se odločili za zaprtje omenjene poslovalnice, smo se obrnili tudi na banko Intesa Sanpaolo, njihove odgovore še čakamo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kaslc |  01 .04. 2022 ob  11: 37
PN zapirajo banko v Piranu, vi pa na Markovcu.Pozabili ste omeniti da v Izoli zapirajo vse banke.
obalabala |  31 .03. 2022 ob  20: 27
18
S to potezo samo potrjujejo, da je dobicek pred strankami.
bubobubo |  31 .03. 2022 ob  19: 53
12
Ne bi bilo nič čudnega, če bi sedaj še pošto zaprli, tudi oni imajo prakso s tem
Prognostik |  31 .03. 2022 ob  18: 17
21
S pripojitvijo manjše poslovalnice večji združujemo moči in zvišujemo kakovost obravnave strank.
Stavek brez nobenega smisla!
Nekaj vam vzamemo ker bomo tako skupaj močnejši?