AKIJU V ČAST: Ob 15. uri bo 150 radijskih postaj naenkrat predvajalo to pesem

Svet

Akija Rahimovskega bodo danes ob 15. uri pospremili k večnem počitku. Na pogrebu bo prisotna družina in bližnji prijatelji, na poseben način pa se bo od njega poslovil hrvaški glasbeni eter.

Skupina Parni valjak je na svoji Facebook strani objavila, da bo danes več kot 150 radijskih postaj po državi in v regiji zaigralo isto pesem točno ob 15. uri.

"V čast Akiju bo danes, točno ob 15.00, ob njegovem pogrebu na Mirogoju, več kot 150 radijskih postaj po Hrvaški in v celi regiji predvajalo pesem Ponovo – zadnjo pesem, ki jo je Aki zapel," so zapisali v objavi.

Pred dvema dnevoma je Parni valjak na svojem uradnem Youtube profilu objavil tudi posnetek s številnimi fotografijami Akija Rahimovskega, prizori pa so se dotaknili na tisoče ljudi, ki so se v komentarjih poslovili od legendarnega pevca.

Avtor fotografij je Saša Huzjak, galerijo pa spremlja pesem Jesen u meni"Adijo prijatelj. Zapustil si nam ogromno praznino in čudovite spomine," so zapisali člani skupine. Videoposnetek ima že preko 100.000 ogledov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  27 .01. 2022 ob  22: 59
R.I.P
Ma v zadnjih 15 letih ni blo niti enega na novo narejenega komada od ostalih izvajalcev da bi bilo kaj vredno.
Hvala bogu za legende