25-LETNO KARIN ISKALI NA MOČVIRNATEM IN TEŽKO DOSTOPNEM TERENU: Tudi današnja intenzivna iskalna akcija ni obrodila sadov

Kronika

Kljub intenzivnemu iskanju 25-letna Karin Furlan iz Nove Gorice tudi danes ni bila najdena, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Nova Gorica. Dekle je bilo nazadnje opaženo 11. decembra lani, policija pa je bila o njenem pogrešanju obveščena dan kasneje.

Pogrešana 25-letna Karin Furlan iz Nove Gorice (foto: Policija)

Danes dopoldne so se pod vodstvom Policijske postaje (PP) Nova Gorica nadaljevale aktivnosti v zvezi s pogrešano 25-letno Karin Furlan iz Nove Gorice Kot smo že poročali, je bila pogrešana nazadnje opažena 11. decembra okoli 14. ure v svojem stanovanju, nato pa se je za njo izgubila vsaka sled.

V današnji iskalni akciji je sodelovalo večje število policistov PP Nova Gorica in vodnik službenega psa iz Enote vodnikov službenih psov Miren – SUP PU Nova Gorica. Karin so iskali na obrobju Nove Gorice – ob obrežju potoka Korn v Panovcu in širše okolice, na težko dostopnem in močvirnatem terenu. Kljub vsem izvedenim aktivnostim pogrešana 25-letnica v okviru današnje iskalne akcije ni bila najdena. Policisti nadaljujejo z dodatnim zbiranjem obvestil in izvajanjem drugih ukrepov, da bi pogrešano osebo našli.

Fotografija je simbolična. (foto: PU Nova Gorica)

Opis pogrešane osebe: Karin je visoka okoli 175 cm, temnih oči in temnorjave daljše lase. Nazadnje je bila oblečena v črno majico, nosila je turkizno zeleno srednje dolgo krilo, obute je imela črne čevlje.

Vsi, ki bi karkoli vedeli o njej, nemudoma obvestite policiste PP Nova Gorica (Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica, telefon: (05) 303 44 00, elektronski naslov: pp_nova_gorica.pung@policija.si), se zglasite na najbližji policijski postaji ali pokličite interventno številko policije 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija