25-LETNA PRIMORKA JE ŠE VEDNO POGREŠANA: Intenzivne iskalne akcije niso obrodile sadov

Kronika

Novogoriški policisti še vedno iščejo Karin Furlan iz Nove Gorice. 25-letnica je bila nazadnje opažena 11. decembra lani. Kljub intenzivnemu iskanju doslej še ni bila najdena, so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica.

25-letna Karin Furlan je bila nazadnje opažena 11. decembra okoli 14. ure v svojem stanovanju, nato pa se je za njo izgubila vsaka sled. "Kljub številnim izvedenim aktivnostim, da bi našli pogrešano 25-letnico, slednja doslej še ni bila najdena," so zapisali na PU Nova Gorica.

Karin je visoka okoli 175 cm, ima temne oči in temno rjave daljše lase. Nazadnje je bila oblečena v črno majico, nosila je turkizno zeleno srednje dolgo krilo, obute pa je imela črne čevlje.

Policija ponovno naproša vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani, da o tem obvestijo policiste PP Nova Gorica pišejo na elektronski naslov pp_nova_gorica.pung@policija.si oz. se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo znano interventno številko policije 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija