PREHITRA MLADA PRIMORSKA VOZNICA: Pristala je na strehi

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 26 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 104 klice. Obravnavali so sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini in poskus ropa. Intervenirali so trikrat zaradi kršitve javnega reda in miru, v enem primeru pa so izrekli ukrep prepoved približevanja.

Fotografija je simbolična.

Včeraj ob 18.40 se je zgodila prometna nesreča pri Harijah. 25-letna voznica osebnega avtomobila je na cesti iz smeri Ilirske Bistrice mimo naselja Harije proti Podgradu zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala levo izven vozišča in z vozilom pristala obrnjena na strehi vozila. V nesreči se je lažje poškodovala, sledi ji plačilni nalog.

Dopoldne so koprski policisti zasegli osebni avto 32-letnemu vozniku, ki ne poseduje vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Popoldan je v enem od izolskih lokalov žensko napadel vinjen partner. Ob prihodu policistov na kraj ni upošteval ukazov, zato so mu odredili pridržanje, zatem pa je bil hospitaliziran. Izrečena mu je bila tudi prepoved približevanja.

Nekdo je vlomil v lokal v Luciji in iz skladišča ukradel cigarete.

Danes zjutraj so policisti v Kopru zasegli motorno kolo 16-letniku, ki nima vozniškega dovoljenja in Piaggio Zip 25 drugemu 16-letniku. Odrejen je bil izredni tehnični pregled za obe vozili.

Izolski policisti obravnavajo tri državljane Indije, ki so zjutraj prišli sami na policijsko postajo in zaprosili za pomoč. V Slovenijo so prišli nelegalno. Postopki še potekajo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija