128 PRIPOMB ANKARANČANOV NA OPN: Kdaj ga bodo spet javno razgrnili in bili na voljo za pojasnila?

Ankaran

Na ankaranski občini so prejeli 128 pripomb na občinski prostorski načrt (OPN), ki so ga razgrnili junija lani. Pripombe je izdelovalec prostorskega akta LOCUS d.o.o. pregledal in nanje odgovoril.

Kot poudarjajo na ankaranski občini, bo sledila javna razgrnitev in javna obravnava spremenjenih vsebin dopolnjenega osnutka OPN. Dokument OPN s pojasnili izdelovalca oziroma stališči do pripomb, ki obsega 84 strani, je dostopen tukaj.

Dopolnjen osnutek OPN je pripravljen na osnovi upoštevanih pripomb in bo skupaj s stališči do pripomb javno razgrnjen naslednji teden. V sklopu javne razgrnitve bo potekala tudi ponovna javna obravnava, in sicer v prostorih Občine Ankaran od ponedeljka, 27. januarja, do vključno četrtka, 27. februarja.

Ogled gradiva bo mogoč v ponedeljek, torek in četrtek med 8.00 in 15.00, v sredo med 8.00 in 17.00, v petek pa med 8.00 in 13.00. Gradivo bo na dan začetka javne razgrnitve objavljeno tudi v elektronski obliki na občinski spletni strani.

Druga javna obravnava bo v četrtek, 30. januarja, ob 18.00 v prostorih OŠ Ankaran, kjer bodo predstavniki občine skupaj z izdelovalcem gradiv predstavili spremenjene vsebine OPN in bodo na voljo za pojasnila.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija