V Kopru poteka Čista desetka

Na rektorjev dan, ki je predavanj prost, v Areni Bonifika v Kopru poteka Čista desetka, tradicionalna športno-družabna prireditev, ki jo pripravljata Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) in Univerzitetna športna zveza Primorske. Na njej se bodo študentje pomerili v desetih disciplinah, zvečer pa bo v Portorožu sledilo brucovanje.

V dopoldanskem in popoldanskem delu dogajanja, tja do 16. ure, se bodo študenti v Areni Bonifika pomerili v košarki, odbojki, futsalu, namiznem tenisu, kegljanju, namiznem nogometu, briškoli, pikadu, zatwistaj študentu in v štafeti v pretakanju bevande.

Zvečer pa bo v klubu Tivoli v Portorožu sledilo brucovanje, na katerem bodo med drugim podelili pokal zmagovalni ekipi Čiste desetke 2013 ter izbrali naj bruca in naj brucko.

Prijavnina za študente je brezplačna, za tiste brez statusa pa znaša pet evrov, ki bodo namenjeni socialno ogroženim študentom Univerze na Primorskem, so sporočili s ŠOUP.

ddd |  16 .10. 2013 ob  13: 32
gregor in david sta se pomerila v borilni vešini, medtem ko je sebastjan z družbo iz šoupa igral šoupoly, kjer je na veliko nakupoval