ZVEZDE BODO TEM NEBESNIM ZNAMENJEM TO POLETJE ŠE POSEBEJ NAKLONJENE: Boste tudi vi spoznali ljubezen svojega življenja?

Trendi

Pred nami je razburljivo obdobje, zvezde na nebu pa bodo nekaterim nebesnim znamenjem prinesle ogromne spremembe na ljubezenskem področju. Ko se Venera in Mars srečata v ognjenem Levu, bodo mnogi občutili njun vpliv na ljubezenskem področju. Nekateri bodo našli ljubezen svojega življenja, čustva drugih bodo na preizkušnji, spet tretji pa se bodo noro zabavali ob avanturah. Vsi predstavniki Zodiaka bodo takrat občutili "nori poletni ples" planetov na nebesnih stopničkah.

Oven

V nasprotju s svojo burno naravo si v tem obdobju želite več kot le strast v svojem ljubezenskem življenju. Nova luna 9. julija vas bo spodbudila, da premislite, po čem hrepenite v življenju. Snubce pričakujte 13. julija, ko se srečata Venera in Mars in 8. avgusta med novo luno v Levu. Če ste že v zvezi, bo odnos s partnerjem 9. julija postal topel in nežen, nato pa 16. avgusta, ko strastna Venera vstopi v tehtnico, čuten in zasanjan.

Bik

Letos poleti želite nekaj več kot ljubezen - resnično partnerstvo, v katerem se lahko s svojo ljubeznijo povežete na globlje načine, kot ste kadarkoli mislili, da je mogoče.
Ker sta prijateljstvo in medsebojno spoštovanje temelj vašega odnosa, boste lahko to, kar iščete, izkusili že 13. julija, ko se Venera in Mars združita v Levu. Preostanek poletja bo prijeten. Edina izjema je 19. avgust, ko boste čutili vpliv Urana. Poleg tega lahko pričakujete, da se boste izgubili v romantičnih sanjah, zlasti 21. julija, ko Venera vstopi v Devico in 10. septembra, ko Venera stopi v strastnega Škorpijona.

Dvojčka

Konec retrogradnega tečaja Merkurja in obdobje po njem bodo odprli vrata novim povezavam. Žejni boste navdušenja in želeli boste spoznati zanimive ljudi. To vas čaka 13. julija, ko se Venera in Mars združita v Levu. A ker ste "družabni metulj", ki leta iz cveta na cvet, vam komaj kdo lahko prepreči, da bi se povezali s številnimi novimi ljudmi. Stvari se bodo spremenile 16. avgusta z vstopom Venere v tehtnico, ko bi lahko spoznali nekoga, ki je poseben za vas. Na začetku bo delovalo kot nekaj običajnega, 30. avgusta pa boste želeli začeti resno zvezo, saj boste spoznali, da ste spoznali ljubezen svojega življenja.

Rak

Ljubezen je to poletje čutiti povsod okrog vas. Za raka je pomembno, da preneha uporabljati manipulacije, da bi dobil tisto, kar želi. Določitev strogih meja 1. julija, ko si bosta nasproti Mars in Saturn, bo energijo obrnilo in vam omogočilo, da spremenite smer partnerskega odnosa med novo Luno v raku 9. julija. Stvari se lahko izboljšajo, če zmanjšate dramatičnost in se sprostite.

Lev

Na začetku poletja boste rešili svoje srce. Šele 13. julija, ko se Venera in Mars igrata skupaj na vašem Soncu, boste spoznali nekaj novih ljudi. Še vedno ugotavljate, kaj od partnerja potrebujete in ste ob tem zmedeni. V zadnjem času pa je očitno, da vas zanimajo le resne zveze. Morda boste morali najprej poljubiti nekaj "žabic", dokler ne spoznate princa. Svojo sorodno dušo bi lahko našli med polno Luno v Vodnarju 23. julija pričakujete pa lahko, da se bo zveza poglobila med Modro luno 22. avgusta. Edini datum, na katerega morate biti pozorni, je 1. julij, ko si Mars in Saturn nasprotujeta na nebu.

Devica
Vaši prijatelji bodo imeli ta mesec veliko povedati o vaši trenutni zvezi, zlasti 9. in 11. julija. Ker boste partnerja želeli braniti, bo to vplivalo na vaše prijateljstvo, saj se boste zaradi njihove kritike začeli umikati. Namesto da se osredotočate na negativnost, odprite svoje srce razvoju vašega odnosa 21. julija in 11. avgusta, ko Venera in Merkur vstopata v Devico. Do konca poletja se vam bo zdelo, da ste v nebesih. Polna luna v znamenju Rib 20. septembra je odličen čas za romantiko s partnerjem in vam ponuja priložnost, da čustveno napolnjeni uspešno vstopite v jesen, poroča telegraf.rs.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija