ZNANE POTEZE, A IZRISANE POVSEM NA NOVO: Preizkusite najnovejša Renault Zoe in Captur

Koper

Novo leto je običajno zaznamovano s številnimi novimi izzivi in zaobljubami, tokrat pa ga zaznamuje tudi prihod novih modelov Renault. Z velikim veseljem vam predstavljamo paleto najnovejših modelov, ki že navdušujejo na naših cestah. Pustite se očarati!

Težko pričakovani novi Renault Captur je zagotovo izpolnil visoka pričakovanja. Še naprej ostaja kralj svojega razreda, udobnejši in varčnejši, lažji od predhodnika ter izpiljen do potankosti za še večjo varnost in udobje potnikov.

Preklopite na elektriko

Renault Zoe je naredil velik preskok v elektrifikaciji. Po prvih prevoženih kilometrih stranke pravijo, da so po sedmih letih razvoja le našli dobitno kombinacijo.

Zoe se tehnične novosti poznajo na vseh področjih, če govorimo o udobju, pospešku ali dosegu. Baterija novega vozila Renault Zoe z zmogljivostjo 52 kWh vam omogoča doseg vožnje do 395 km WLTP.

Posebne akcije v januarju 

V mesecu januarju pa so za vas pripravili prav posebne akcije, kjer ob nakupu vozila iz zaloge preko Renault financiranja poleg standardnih popustov prejmete še letno vinjeto 2020 ter paket zimskih pnevmatik.

Prilagodili se bodo vašim finančnim zmožnostim, odkupili vaše rabljeno vozilo, vam podrobneje predstavili ponudbo ter z ugodnim financiranjem poiskali vozilo, vam pisano na kožo. Rezervirajte svoj termin za obisk v salonu Trgo ABC ter preizkusite vozila iz družine Renault.

Deli novico: