ZNAN JE VZROK HUDE NESREČE V ISTRI: 24-letni voznik huje poškodovan (FOTO)

Kronika

V bližini istrske vasi Matiki pri Žminju se je včeraj popoldne zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena tovornjak in osebno vozilo. Kot poroča glasistre.hr, sta dve osebi poškodovani, znan pa je tudi vzrok trčenja. 

Fotografije s kraja nesreče, na katerih je popolnoma izmaličen avtomobil, so objavili rovinjski gasilci. "Trčenje avtomobila in tovornjaka. Pohvala intervencijskemu osebju za hiter in profesionalen odziv," so zapisali.

Kot poroča glasistre.hr, sta dve osebi poškodovani. V avtomobilu naj bi se nahajal tudi pes

24-letnik iz Rovinja naj bi za volanom Honde CIvic vozil iz smeri Žminja proti Svetvinčetu. Na nepreglednem ovinku naj bi zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal na nasprotno stran vozišča. Nato je prišlo do trčenja s tovornjakom znamke Man, ki je imel prav tako puljsko registrsko oznako. Tovornjak je vozil 54-letnik iz okolice Žminja.

Po trčenju sta obe vozili trčili v zaščitno ograjo, Honda pa tudi v prometni znak.

Poškodovan je 24-letni voznik in njegov 24-letni sopotnik iz Buzeta. Oba sta bila pripeljana v bolnišnico v Pulju, kjer so potrdili, da je voznik huje poškodovan, sopotnik pa lažje. 

Sudar osobnog automobila i kamiona Pohvale svom interventnom osoblju na brzom i profesionalnom odgovoru Zapovjednik JVP-UVFP Rovinj- Rovigno

Posted by Vatrogasci Jvp Rovinj-Rovigno on Sunday, April 18, 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija