ZNAN JE RAZLOG, KI TIČI ZA TRAGEDIJO NA ISTRSKEM IPSILONU: Ni bilo trčenja, zgodilo se je to (FOTO)

Kronika

Po zadnjih informacijah je vzrok za tragično prometno nesrečo, ki se je zgodila včeraj ponoči okoli 0.22 na istrskem ipsilonu, natančneje, na predelu avtoceste med križiščema Ivoli in Rogovići, to, da je voznik zaspal za volanom. Tragedija je terjala dve življenji.

Nesreča naj bi se zgodila, ko je 31-letnik voznik, ki ni bil pripet, z avtomobilom Fiat Doblo vozil iz smeri križišča Ivoli v smeri proti križišču Rogovići.

Na cestišču niso našli sledi zaviranja in ni bilo znakov drsenja vozila. Poleg tega vozilo ni trčilo z ničemer in ničesar se ni dotaknilo. Strokovnjaki pravijo, da omenjeno nedvoumno kaže na to, da je voznik zaspal za volanom, kar potrjuje prejšnje trditve Bina-Istre, koncesionarja istrskega ipsilona, ki razpolaga s številnimi varnostnimi kamerami. Po nekaterih poročilih so sicer posnetki kamer pokazali, da je voznik spal za volanom, po nekaterih pa tudi ne.

Tragedija kod Pazina...

Objavil/a Glas Istre HR dne Torek, 16. marec 2021

Strokovnjaki menijo, da je to, da je voznik zaspal za volanom, vzrok za hudo tragedijo ne glede na posnetke kamer. V nesreči sta umrla dva mladeniča. Žrtvi sta bila delavca varnostne družbe Securitas iz Zagreba, doma z območja Reke.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija