ZNAN HRVAŠKI GLASBENIK DOŽIVEL HUDO PROMETNO NESREČO: "Molite, da se zbudi iz kome," prosi njegova soproga

Kronika

Nekdanji vodja zagrebške pop skupine Novi fosili Rajko Dujmić se je v sredo hudo poškodoval v prometni nesreči, ki se je zgodila v Gorskem kotarju. Zaradi prevelike hitrosti je osebni avtomobil 65-letnega glasbenika zdrsnil s cestišča, Dujmić pa je poškodovan obležal zraven vozila. Po pisanju hrvaških medijev naj bi z vozilom padel v prepad, globok okoli 11 metrov. Ima hude poškodbe glave.

Po nesreči so ga prepeljali na oddelek intenzivne nege v bolnišnici na Reki. Trenutno je v umetni komi. Na Facebooku je njegova soproga zapisala: "Prosim, molite, da se zbudi iz kome."

Rajko Dujmić je avtor vrste uspešnic nekoč zelo priljubljene skupine Novi fosili, kot so Košulja plava, Za dobra stara vremena, Milena, Šuti moj dječače plavi, Saša in mnoge druge.

Priljubljeni hrvaški glasbenik je v zadnjih letih bolj znan po številnih škandalih, ki so tudi prekinili njegovo uspešno glasbeno kariero. Bil je deležen policijskih ovadb zaradi posedovanja kokaina, kot tudi zaradi družinskega nasilja, zaradi katerega je lani končal v priporu. Hrvaški mediji so poročali, da je bil potem tudi na zdravljenju zaradi odvisnosti od alkohola in mamil.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ištrijan |  30 .07. 2020 ob  19: 42
Novi fosili, lepe pesmi iz lep(s)ih cajtov! Zelim ti cimprejsnje okrevanje Rajko!