ZMELKOOW Z NOVO SKLADBO 'ŠE DOBRO': Gre za "skoraj ljubezenski komad" (VIDEO)

Koper

Skupina Zmelkoow je predstavila novo skladbo z naslovom "Še dobro". Kot so zapisali, gre za "skoraj ljubezenski komad, ki se dogaja v izredno slabih občih in vremenskih razmerah". Hkrati je tudi poziv k iskanju pozitivnih plati življenja, ne glede na okoliščine, s katerim Zmelkoow sporočajo, da se lahko v vsaki, še tako brezupni situaciji, najde kaj dobrega. Najavili so tudi klubsko turnejo.

Nova skladba skupine Zmelkoow z naslovom "Še dobro" je umeščena v širši kontekst globalnega segrevanja, "v katerem niti veje dreves niso več to, kar so v preteklosti bile – nekaj, kar prenese obremenitev človeškega telesa; pa če po njih plezaš po zrelo češnjo, se nanje po opičje vesiš ali pa poskušaš končati svojo pustolovščino, imenovano življenje".

Je pa tudi poziv k iskanju pozitivnih plati, zato ima pesem "resne šanse, da postane himna gibanja Še dobro, ki v vsaki, še tako brezupni situaciji, najde kaj dobrega," pojasnjujejo.

Menijo tudi, da je "dobrote, čeprav se dobro skriva, po svetu veliko, samo videti jo je treba pod plastmi saj, smeti, zlobe in neumnosti".

Za skladbo "Še dobro" so Zmelkoow posneli tudi videospot z Boninom Englarom. Obenem so najavili tudi klubsko turnejo. Slišali in videli jih bomo lahko v Trbovljah, Mariboru, Škofji Loki, Ljubljani in Novi Gorici. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Stiv Rivs |  29 .02. 2024 ob  15: 11
Po treh poslovilnih koncertih spet en nov komad.
Pero, ke škifo od komada.
Hojte u penzijo.
Je res, da sem star, ma v mojih časih so bendi le ustvarili nekaj neponovljivega.