ZMEDENI BIDEN NA VRHU G7: Posnetki njegove raztresenosti so preplavili socialna omrežja (VIDEO)

Svet

Predsednik ZDA Joe Biden je ponovno pritegnil veliko pozornosti, tokrat na vrhu G7 v Italiji, s svojim nenavadnim oziroma že običajnim vedenjem. Na socialnih omrežjih se množično delijo videoposnetki, na katerih je videti, kako drugi svetovni voditelji skrbijo zanj in ga usmerjajo s prizorišča. Biden se je na dogodku zdel raztresen, medtem ko je poskušal normalno komunicirati s svojimi kolegi. Premikal se je počasi, kazal z roko in deloval zmedeno. V enem trenutku so ga morali drugi voditelji spremljati in usmerjati nazaj na pravo pot, saj se je zdel izgubljen.

Videoposnetki prikazujejo Bidena, kako tava in se zdi odsoten, preden ga drugi svetovni voditelji ponovno usmerijo. Na socialnih omrežjih so se hitro razširili posnetki z opisi, kot so "Zmeden in izgubljen". Komentarji izražajo zaskrbljenost glede njegovega zdravstvenega stanja in sposobnosti opravljanja funkcije predsednika. Vprašanje, kdaj bo nekdo končno ukrepal in pomagal očitno bolnemu človeku, ki potrebuje pomoč, je postalo osrednja tema razprav. Mnogi se sprašujejo, koliko časa bo še trajalo, preden se bodo sprejeli ustrezni ukrepi za obravnavo te situacije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  15 .06. 2024 ob  06: 22
hribi, saj imaš prav, ni niti malo smešno, kakšni ljudje vodijo svet.
hribi |  14 .06. 2024 ob  20: 31
Meni se to sploh ne zdi smešno. Tip ima gumb od nuklearnega orožja, tipa nategujejo vsi okoli njega za svoje interese. Tudi nisem prepričan če sploh ve kaj se dogaja okoli Ukrajine. Je nevaren za vse, najbolj za ZDA.
kokodek |  14 .06. 2024 ob  18: 15
hahahha, žalost od kao največje demokracije , kakšnega predsednika ima. In Biden še enkrat kandidira, hahha. Saj Trump seveda ni dosti boljši, hahhhaa.