ZMAGOVALCI EVROVIZIJE Z GOLIMI FOTOGRAFIJAMI RAZVNEMAJO SPLET: Ne le pevec, slekla se je tudi basistka (FOTO)

Trendi

Enaindvajsetletna Victoria de Angelis, basistka skupine Maneskin, ki je letos zmagala na Evroviziji, je na družbenih omrežjih objavila fotografije, na katerih med drugim pozira v seksi kopalkah in erotičnih najlonkah. Danes pa je bila označena tudi na fotografiji, kjer pozira popolnoma gola! Po drugi strani je popolnoma gol večkrat poziral tudi 22-letni pevec Damiano David, ki je po zmagi na glasbeni prireditvi čez noč dobil trume oboževalk, pa tudi oboževalcev. 

Na Instagramu je Victoria, ki jo nekateri imenujejo "čudovita naravna deklica", objavila fotografije, na katerih med drugim pozira v seksi kopalkah in erotičnih najlonkah. Danes pa je bila označena na fotografiji, na kateri ji prsi prekrivajo le lasje in simbol zvezdice.

Fotografija v kopalkah z mačjim vzorcem iz leta 2018 je zbrala 41.762 všečkov.

Fotografija v erotičnem perilu, prav tako iz leta 2018, pa je zbrala 64.280 všečkov

Tudi gole Instagram fotografije pevca Damiana Davida še povečujejo njegovo priljubljenost. Na sliki, ki jo je pevec objavil leta 2018, pozira po tuširanju, popolnoma gol. Slika je zbrala kar 143.841 všečkov.

Tudi na tej sliki iz leta 2018 je gol oziroma mu mednožje pokriva le torbica. Fotografija je zbrala 70.977 všečkov.

Gol je tudi na fotografiji iz leta 2017, na kateri dviguje roko v rockerski pozdrav. Ta slika je zbrala 18.542 všečkov

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  12 .06. 2021 ob  17: 59
tudi ostale njihove pesmi so odlične...v angleščini bi prav zažigale...upam da čimprej pride tista IT skupina ACDI,ki imitira ACDC...so bili že na bonifiki pred epidemijo..vrhunsko so zapeli..
kokodek |  09 .06. 2021 ob  14: 27
čisto v redu slikce !!!! bravo maneskin!!!!