ZLOGLASNI MAJBERT PHARM DOBIL NOV POSEL ZA 1,5 MILIJONA EVROV: Hitre teste bo dobavljal različnim zdravstvenim ustanovam

Slovenija

Združenje zdravstvenih zavodov Slovenije je javno naročilo za dobavo hitrih antigenskih testov za potrjevanje okužbe z novim koronavirusom oddalo podjetju Majbert Pharm, je razvidno s portala javnih naročil. Skupna vrednost naročila znaša 1,5 milijona evrov za dve leti, v roku katerih bo podjetje hitre teste dobavljajo več zdravstvenim ustanovam.

Po poročanju Radia Slovenija gre za naročilo 700.000 hitrih antigenskih testov, združenje zdravstvenih zavodov pa je zahtevalo visoko občutljivost in specifičnost testov, ki mora biti dokazana s pomočjo klinične validacije v EU.

V ožji izbor sta se uvrstili še podjetji Labena in Roche, a je bila ponudba podjetja Majbert Pharm izbrana kot najugodnejša in najprimernejša.

Majbert Pharm je pol milijona hitrih testov že dobavil državi za potrebe množičnega testiranja, prav tako je posel s tem podjetjem sklenil Univerzitetni klinični center Ljubljana. Včeraj pa je portal Necenzurirano razkril, da je solatniku podjetja, Alanu Amadeju Eferlu, sodišče blokiralo račune. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  25 .02. 2021 ob  13: 40
SAJ NI RES...PA JE...
kokodek |  25 .02. 2021 ob  10: 01
denar je treba oprati, mladeniči so za žuranje in uživanje posodili svoja imena, haha
vseved |  25 .02. 2021 ob  09: 29
Kraja tisočletja pod vodstvom diktatorja komunista !