ŽIVLJENJE 44-LETNE GROSUPELJČANKE VISI NA NITKI: Partner naj bi jo polil z bencinom in zažgal

Kronika

Policisti obravnavajo primer hudih opeklin 44-letnice iz občine Grosuplje, ki jo je v sredo zvečer na dvorišču poškodovano našel sin. V bolnišnici se bori za življenje, kako se je poškodovala, pa uradno še ni znano. Policisti preverjajo tudi sum morebitnega kaznivega dejanja. Po poročanju medijev pa naj bi jo partner polil z bencinom in zažgal.

Predstavnik za odnose z javnostmi Policijske uprave Ljubljana Tomaž Tomaževič je pojasnil, da policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, še vedno pa tudi iščejo pogrešanega partnerja poškodovane ženske. Navedel je, da gre za 47-letnega moškega močnejše postave, brez las, s kraja pa je odšel peš, oblečen v kratke modre hlače, in po vsej verjetnosti bos.

Ljudi, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, policija poziva, naj to sporočijo na številko 113. Po prvih podatkih pogrešani ni nevaren, a vendarle velja previdnost, je opozoril Tomaževič.

Po njegovih besedah je zaenkrat znano, da je bil pogrešani moški v bližini kraja dogodka, ne pa tudi, kakšna je bila njegova vloga. Policisti sicer preverjajo tudi sum morebitnega kaznivega dejanja.

Po poročanju nekaterih medijev pa naj bi moški z bencinom polil svojo partnerico in jo zažgal. Kot piše spletni portal MMC, naj bi domnevni storilec partnerico zažgal v avtomobilu, takoj ko je prišla iz službe.

Storilec naj bi po navedbah portala s kraja dogodka zbežal v bližnji gozd v natikačih, ki so jih pozneje našli v bližini. Policisti ga iščejo na širšem območju Grosuplja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Koper |  13 .08. 2020 ob  22: 16
Vse več je ljudi potrebne strokovne pomoči.Uboga gospa.
td |  13 .08. 2020 ob  20: 33
Ko bi vpeljali zob za zob pravilo za takšne ne dvomim, da bi se prepolovilo število primerov oz. bi jih bilo še bistveno manj. Takemu bi morali izreči kazen plivanje z bencinom in sežig.