ŽENSKA, POROČENA Z LUTKO, RAZKRIVA NEZVESTOBO MOŽA: "Bil je z drugo v motelu, vendar sem mu oprostila..." (FOTO, VIDEO)

Trendi

39-letna Meirivone Rocha Moraes iz Brazilije je znana zaradi svoje zveze z lutko po imenu Marcelo. Njuna zgodba je edinstvena in nenavadna, a za Meirivone je ljubezen do Marcela povsem resnična. Pred kratkim pa je razkrila, da jo je njen 'mož' prevaral, vendar mu je oprostila, ker ga še vedno ljubi.

Brazilka trdi, da je njun vsakdan povsem običajen, kot pri vsaki drugi družini. Skupaj imata tri otroke, prav tako lutke – sina Marcelinha in dvojčici Marcelo ter Emilio. Njihova ljubezenska zgodba se je začela leta 2021, ko je Meirivone svojo zgodbo delila na radiu, decembra istega leta pa se je pred več kot 250 gosti poročila z MarcelomPred kratkim je Meirivone izvedela za Marcelovo prevaro, ko jo je poklicala prijateljica in ji povedala, da je videla Marcela vstopiti v motel z drugo žensko. "Moral je spati na kavču tri dni," je priznala Meirivone, piše Daily Star.

Meirivone redno deli trenutke iz njunega življenja na svojem Instagram profilu, kjer ima več kot 154 tisoč sledilcev. Dokumentira njuna potovanja in romantične večerje. Pred kratkim je razkrila tudi, da si je Marcelo tetoviral imena njunih otrok. Skupaj so bili na potovanju v Španiji, kjer so Marcelo in otroci potovali v kovčku. V eni od oddaj je razkrila, da je bila ljubezen na prvi pogled, ko je spoznala Marcela. Edina razlika med njuno družino in drugimi družinami je, da je Marcelo oseba z invalidnostjo, ker nima stopal, otroci pa so obsojeni na pritlikavost.

Agalmatofilija je psihološki pojav, pri katerem posameznike spolno privlačijo kipi, lutke ali podobni neživi predmeti. Gre za specifično obliko fetišizma, kjer osebe občutijo vzburjenje ob dotiku, opazovanju ali celo razmišljanju o spolnem odnosu s temi predmeti. Agalmatofilija se lahko izraža skozi različne oblike vedenja, vključno s fantazijami o tem, da ti neživi predmeti oživijo in postanejo seksualno aktivni partnerji. Takšno vedenje je lahko del širšega spektra seksualnih fetišev in ne pomeni nujno, da oseba ne more imeti običajnih spolnih odnosov z drugimi ljudmi. Strokovnjaki obravnavajo agalmatofilijo kot redko obliko spolne preference, ki lahko, kot pri drugih fetiših, vpliva na posameznikovo življenje in odnose na različne načine.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija